Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: FOSSIL

FOSSIL Ρολόγια

Η μάρκα Fossil ιδρύθηκε το 1984 ως Overseas Products International από τον Tom Kartsotis, πρώην φοιτητή του Πανεπιστημίου A&M του Texas, μετά από πρόταση του μεγαλύτερου αδελφού του Kosta Kartsotis, στελέχους εμπορικών συναλλαγών στη Sanger-Harris και έκτοτε αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο επιτυχίας του Fossil group.

 Η σχεδιαστική φιλοσοφία Fossil βασίζεται αποκλειστικά στην παραδοσιακή αμερικανική κουλτούρα, την οποία συνδυάζει δημιουργικά με τη σύγχρονη εμφάνιση. Η ιδιαίτερη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια του προϊόντος, με την προσθήκη χαρούμενων στοιχείων χαρακτηρίζουν, τόσο τις συλλογές ρολογιών και κοσμημάτων, όσο και τις διαφημιστικές καμπάνιες της μάρκας. Οι καθαρές γραμμές του Μεσαίωνα συναντούν τη σύγχρονη πρωτοποριακή γραμμή δημιουργώντας ιδιαίτερα ρολόγια και κοσμήματα σε μοντέρνα χρώματα και υλικά, που καλύπτουν από τις καθημερινές και έξυπνες εμφανίσεις, μέχρι και τις πιο ιδιαίτερες.

H Fossil, πιστεύει στη δύναμη των στιγμών οι οποίες τους διαμορφώνουν. Το ποιοι είναι σήμερα είναι αποτέλεσμα από κάθε προηγούμενη εμπειρία και όνειρο για το μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλα όσα δημιουργούν αντλούν έμπνευση τόσο από το vintage αμερικάνικο στιλ όσο και από το μέλλον. Χειροποίητα κομμάτια για να μην αντέχουν μόνο στο χρόνο αλλά να τον ορίζουν.

Τα πράγματα που κατασκευάζουν, από παραδοσιακά Fossil ρολόγια έως έξυπνα ρολόγια, τσάντες έως πορτοφόλια, κοσμήματα έως δώρα, συμπληρώνουν κάθε στυλ και ταιριάζουν σε κάθε τρόπο ζωής για όλες τις στιγμές σας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 18 από : 18