• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: Q&Q

Q&Q Ρολόγια

Η Japan CBM Corporation κυκλοφόρησε τα ρολόγια με την επωνυμία Q&Q τον Οκτώβριο του 1976 στις παγκόσμιες αγορές. Το εμπορικό σήμα Q&Q μεταφράζεται ώς "Ποιότητα και Ποσότητα" και σημαίνει ότι συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά μέσω της παραγωγής ποιοτικών, αξιόπιστων ρολογιών χρησιμοποιώντας ιαπωνική δεξιοτεχνία για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

 Από το 1976, περισσότερα από 500 εκατομμύρια ρολόγια Q&Q έχουν αγοραστεί και αγαπηθεί από ανθρώπους σε περισσότερες από 120 χώρες. Τα ρολόγια Q&Q, θυγατρική της CITIZEN Watch Co.Ltd., στο Τόκιο, είναι η μάρκα ρολογιών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε όλο το κόσμο. Πιστή στην υπόσχεσή της για «Διεθνές Προϊόν. Honest Price», η Q&Q είναι γνωστή για τη θρυλική ιαπωνική διασφάλιση ποιότητας, οικονομική τιμολόγηση και πρωτοποριακά σχέδια.

Προκειμένου να διευρύνει περαιτέρω τις συλλογές της, ξεκίνησε τα Digital Watches και παρουσιάσε διάφορα είδη ρολογιών στις παγκόσμιες αγορές. Προσφέροντας εξαιρετικές επιλογές σχεδίων και συλλογών, μπορείτε να βρείτε ένα ρολόι που να ταιριάζει σε όλες τις μόδες, τα συναισθήματα και τις περιστάσεις.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 37 από : 37