Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
SALVATORE PLATA

Κοσμήματα Salvatore Plata

Το brand Salvatore Plata έχει τις ρίζες του στην Ισπανία με την ιστορία του να ξεκινάει αρκετά πίσω στο χρόνο, και πιο συγκεκριμένα τη δεκαετία του 1950 όταν ο Salvador Pellicer, πατέρας του ιδρυτή της εταιρείας, ξεκίνησε να εργάζεται ως πωλητής κοσμημάτων στη Βαλένθια.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Pellicer μαζί με τη σύζυγο του άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα κοσμημάτων όπου οι δημιουργίες τους εμπνέονταν από τις μοντέρνες σχεδιαστικές γραμμές της εποχής αλλά και τη χώρα της φινέτσας και της λάμψης, τη μαγευτική Ιταλία.
 
Τη δεκαετία του 1990, οι συλλογές που δημιούργησε ο Pellicer μαζί με το μεγαλύτερο γιο του έφεραν επανάσταση στον τομέα των κοσμημάτων και έτσι σύντομα το η Salvatore Plata αναπτύχθηκε και οι συλλογές της βρίσκονταν στις πιο αναγνωρισμένες εκθέσεις κοσμημάτων της Ισπανίας.

Ακολούθως, ο Slava Pellicer ο νεότερος ξεκίνησε το διεθνές ταξίδι της εταιρείας και την ένταξη του brand σε παγκόσμιες αγορές ενώ ο μικρότερος γιος της οικογένειας ανέλαβε την ανανέωση των σχεδίων των κοσμημάτων της αναγνωρισμένης πλέον μάρκας.
 
Πλέον η Slavatore Plata αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς ισπανικές μάρκες κοσμημάτων με τις δημιουργίες της να ξεχωρίζουν για τη ζωντάνια και τη διαχρονική τους κομψότητα. Με πάνω από 2000 συνεργαζόμενους Ισπανούς κοσμηματοπώλες και 40 χώρες εξαγωγής, τα Slavatore Plata έχουν κερδίσει τον κόσμο της σύγχρονης μόδας και διεκδικούν επάξια μια θέση ανάμεσα στα brands που θα λατρέψετε για τη μοναδική τους λάμψη και φρεσκάδα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 20 από : 20