• (+30) 27410 - 88000

Breathteaking contemporary and classic designs

Διαμαντένιοι Σταυροί

Shop the stunning range

Κοσμήματα με Διαμάντι

Τα διαμάντια αποτελούν το βασιλιά των πολύτιμων λίθων, με τη διαχρονική πολυτέλεια και λάμψη τους να τα κατατάσσει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές όσων αναζητούν ένα κόσμημα σύμβολο αψεγάδιαστης ομορφιάς και κομψότητας.

Το διαμάντι, προέρχεται από τη λέξη αδάμαντας, η οποία με τη σειρά της έχει τις ρίζες της στον αδάμα, που σημαίνει αήττητος λόγω της μεγάλης σκληρότητας του. Πολλοί αρχαίοι πολιτισμοί, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων, των Ινδών και των Ρωμαίων, γνώριζαν τα διαμάντια και τα θαύμαζαν για τη λάμψη και τις ιδιότητες τους.

Κατά την πρώιμη χρήση τους στο δυτικό κόσμο, μόνο οι βασιλιάδες είχαν δικαίωμα κατοχής και χρήσης των διαμαντιών, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, τον Λουδοβίκο τον ΙΧ, ο οποίος τον 13ο αιώνα στη Γαλλία ψήφισε νόμο βάση του οποίου μόνο ο ίδιος ως βασιλέας μπορούσε να διαθέτει και να απολαμβάνει τους πολύτιμους αυτούς λίθους. Με την πάροδο των χρόνων, τα διαμάντια ανεξαρτητοποιήθηκαν από αριστοκρατικές και βασιλικές κάστες και με την ανακάλυψη της κοπής μπριγιάν κατέκτησαν τη σύγχρονη βιομηχανία και την αναγνώριση από κάθε κοινωνική τάξη.

Τα κοσμήματα με διαμάντια, τα οποία συμπεριλαμβάνουν στη γκάμα των επιλογών τους μια εκπληκτικά μεγάλη ποικιλία σχεδίων, ικανή να ικανοποιήσει κάθε γούστο, αποτελούν μια φανταστική συλλογή μέσα από την οποία μπορεί να αναδειχθούν υπέροχα στολίδια ιδανικά για κάθε ξεχωριστή στιγμή.

Εντυπωσιακά διαμαντένια μονόπετρα και δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σταυροί, σκουλαρίκια αλλά και βέρες και δαχτυλίδια σε στυλ σειρέ, είναι μερικές από τις επιλογές που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν τη μοναδική ομορφιά αυτού του εκπληκτικού λίθου που κάθε σύγχρονη γυναίκα θα απολάμβανε να διαθέτει στη συλλογή της.

Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

 • ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΥΠΟΨΙΝ ΠΡΙΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ;

  Αυτό που βασικά θα πρέπει να επιβεβαιώσετε πρώτα είναι αν το δαχτυλίδι που έχετε επιλέξει ικανοποιεί την αισθητική σας και αν το κόστος του σας ικανοποιεί. Επίσης θα μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες για την κοπή των διαμαντιών που διαθέτει, τα καράτια τους αλλά και τις πιστοποιήσεις τους.

 • ΠΟΣΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ;

  Ένα κόσμημα για να χαρακτηριστεί διαμαντένιο δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιον συγκεκριμένο αριθμό διαμαντιών στο στολισμό του αλλά αρκεί και μόνο ένα.

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΗ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΣΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ;

  Όλες οι πέτρες που κοσμούν τα κοσμήματα Kotsonis Jeweler συνοδεύονται από πιστοποιήσεις από αναγνωρισμένα γεμολογικά κέντρα και ινστιτούτα.

 • ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ;

  Καθώς η ανεύρεση και αγορά ενός μονόπετρου που θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σας μπορεί να αποδειχτεί μια σχετικά χρονοβόρα διαδικασία καλό θα ήταν να ξεκινήσετε την αναζήτηση κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία ή περίοδο της επικείμενης πρότασης.

 • ΣΤΑ ΣΕΙΡΕ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;

  Στα σειρέ διαμαντένια δαχτυλίδια που χαρακτηρίζονται ως μισόβερα, δηλαδή οι λίθοι καλύπτουν μόνο ένα μέρος του κοσμήματος, ναι το μέγεθος μπορεί να αλλάξει. Στα ολόβερα διαμαντένια δαχτυλίδια, όπου οι λίθοι βρίσκονται σε όλη τη περίμετρο του κοσμήματος το μέγεθος δεν μπορεί να αλλάξει.

 • ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΙΑ;

  Το βάρος που διαθέτει ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια εξαρτάται από το μέγεθος των λίθων που το απαρτίζουν καθώς και από το σχεδιασμό του. Υπάρχουν σκουλαρίκια με έντονους στολισμούς και εντυπωσιακά μεγέθη που η χρήση τους μπορεί να επιφέρει κούραση αλλά αυτό εξαρτάται και από την ευαισθησία που ο εκάστοτε χρήστης παρουσιάζει στη συγκεκριμένη περιοχή.

 • ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ ΚΟΛΙΕ ΦΟΡΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ;

  Ένα διαμαντένιο κολιέ, ανάλογα με το σχεδιασμό του, μπορεί να φορεθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Στις πιο minimal εκδοχές τους, τα διαμαντένια κολιέ αποτελούν ένα άκρως διαχρονικό και ευκολοφόρετο κόσμημα που δεν θα περιορίσει καμία εμφάνιση σας.

 • ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΩ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΒΡΑΧΙΟΛΙ;

  Τα διαμαντένια βραχιόλια αποτελούν ένα κόσμημα που αβίαστα ξεχωρίζει και μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Ακόμα και σε ένα casual outfit αν προσθέσετε ένα διαμαντένιο βραχιόλι θα το αναβαθμίσετε ενώ σε κάθε περίπτωση μια βραδινή σας έξοδο μπορεί να απογειωθεί με ένα διαμαντένιο βραχιόλι σε στυλ ριβιέρα ή χειροπέδα.

 • ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ;

  Εννοείται πως οι διαμαντένιοι σταυροί είναι κατάλληλη επιλογή για βάπτιση καθώς εκ φύσεως αποτελούν ένα άκρως πολύτιμο κόσμημα εξαιρετικής ομορφιάς και λάμψης που θα συντροφεύει το παιδί σε όλη του τη ζωή.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

για όλες τις παραγγελίες

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

και δυνατότητα επιστροφής

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

όπως τις έχετε φανταστεί

3 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

έως και 6 άτοκες δόσεις