• (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα Δαχτυλίδια Γάμου & Αρραβώνων

Η επιλογή ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού για τους περισσότερους είναι μια σημαντική διαδικασία καθώς σφραγίζει μια από τις πολυτιμότερες στιγμές στη κοινή ζωή ενός ζευγαριού. Με δεδομένη τη μεγάλη συμβολική του αξία αλλά και μια πολύ πλούσια συλλογή να σας περιμένει (περισσότερα από 2100 μονόπετρα), το έμπειρο προσωπικό του Kotsonis Jeweler θα σας βοηθήσει να επιλέξετε εκείνο που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.
 
Η πολύπλευρη γνώση των τεχνητών και η πολυετής μας εμπειρία στην κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων / ειδικών κατασκευών, ειδικότερα δε στην σχεδίαση και κατασκευή μονόπετρων δαχτυλιδιών, μας επιτρέπει να σας καθοδηγήσουμε με τρόπο τέτοιο που εγγυάται μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα με βάση τις δικές σας προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες.
 
Η πέτρα και το σχέδιο είναι οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες στην επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού.

Για την επιλογή του σχεδίου, τα πράγματα είναι σχετικά απλά με το καταρτισμένο προσωπικό μας να σας προτείνει λύσεις με βάση τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κοπών: roundovalemeraldprincesspearbaguettecushioncabochonheartmarquiserose cut και mixed.
 
Όσον αφορά δε στην επιλογή της πέτρας, το διαμάντι αποτελεί την κορωνίδα των πολύτιμων λίθων καθώς ξεχωρίζει για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του. Οι επιλογές όμως δεν περιορίζονται μόνο σε αυτό καθώς πληθώρα άλλων πετρών, πολύτιμων και ημιπολύτιμων λίθων όπως η ακουμαρίνα, η γρανάδα, ο αμέθυστος, το ζαφείρι, ο μοϊσανίτης, το ρουμπίνι κοκ αλλά και lab-grown (τεχνητά) διαμάντια θα σας συναρπάσουν.

Όλοι οι λίθοι που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένοι από τα κορυφαία γεμολογικά ινστιτούτα παγκοσμίως (GTM, GIA & IGL) εξασφαλίζοντας σας κορυφαία ποιότητα αλλά σε πιο προσιτές τιμές σε σχέση με το διεθνή ανταγωνισμό.
 
Για το είδος του μονόπετρου, έξι οι βασικές επιλογές: κλασικάμε πλαϊνές πέτρεςμονόπετρα σε στυλ ροζέταεναλλακτικάτύπου φλόγα και vintage.
 
Στο μέταλλο τέλος, ο χρυσός (σε κίτρινη, λευκόχρυση, ροζ και συνδυασμό αυτών αποχρώσεις) και η πλατίνα αποτελούν εγγύηση στην εμφάνιση και αντοχή του δαχτυλιδιού.
 
Όλα μας τα μονόπετρα δαχτυλίδια αποστέλλονται δωρεάν σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Παράλληλα, παρέχουμε εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής (εκτός νήσων) και πληρωμή σε 6 άτοκες δόσεις.
 
Αν βρίσκεστε στο στάδιο αναζήτησης και ψάχνετε ιδέες, προτάσεις, πληροφορίες για τους λίθους και τα είδη κοπής αλλά και του κόστους, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο που θα βρείτε στο blog μας με τίτλο: Τι Μονόπετρο να Πάρω – Ο Απόλυτος Οδηγός Αγοράς.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 2305