Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Εναλλακτικά Μονόπετρα

Όταν πρόκειται για πρόταση γάμου, το μονόπετρο δαχτυλίδι παίζει σημαντικό ρόλο στο αν θα ακούσει ο άντρας το πολυπόθητο ‘Ναι’ από τη γυναίκα της ζωής του.

Μετά την πρόταση γάμου, εκείνη το φοράει στο παράμεσο δάχτυλο του αριστερού χεριού και μετά το γάμο συνήθως το φοράει μαζί με τη βέρα στο δεξί.

Υπάρχουν πολλές επιλογές και μεγάλη ποικιλία. Διαφορετικά σχήματα, χρώματα, διαμάντια, κοπές, καράτια και φυσικά τιμές.
 
Εκτός από τα κλασικά μονόπετρα που είναι δεμένα με χρυσό, ασήμι ή πλατίνα, υπάρχουν και πολλές ακόμα επιλογές με εναλλακτικά μονόπετρα.

Οι επιλογές είναι εκατοντάδες με τις διαφορετικές πέτρες και τα εντυπωσιακά χρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, πολυάριθμα.

Μερικές από τις πλέον δημοφιλείς εναλλακτικές επιλογές είναι τα δαχτυλίδια με σμαράγδι, ζαφείρι, ρουμπίνι, ακουαμαρίνα, αμέθυστο και μαύρο διαμάντι. Πιο ιδιαίτερες επιλογές είναι δαχτυλίδια με ορυκτές πέτρες όπως η τουρμαλίνη, η γρανάδα, το τοπάζι ή ο μοργκανίτης. Η γκάμα είναι μεγάλη όχι μόνο στο είδος των ορυκτών πετρών αλλά και στο χρώμα και το σχήμα τους.

Σφραγίστε την αγάπη σας για το έτερον ήμισυ, με ένα εντυπωσιακό εναλλακτικό μονόπετρο από την τεράστια συλλογή του Kotsonis Jeweler και αποκτήστε το σε 6 άτοκες δόσεις και δωρεάν μεταφορικά.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 707