Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Μονόπετρα

Μονόπετρα με Πλαϊνές Πέτρες

Το μονόπετρο δεν είναι απλά ένα κόσμημα, είναι ένα δαχτυλίδι σύμβολο, συνυφασμένο με την αληθινή αγάπη και την επιθυμία δυο ανθρώπων για αιώνια και ιερή δέσμευση.
 
Το μονόπετρο δαχτυλίδι, είναι το κόσμημα που κατά την παράδοση προσφέρει ο άντρας στην εκλεκτή της καρδιάς του την στιγμή της πρότασης γάμου. Σύμφωνα με την ιστορία, το πρώτο μονόπετρο χαρίστηκε το 1477 από το Δούκα Maximillian της Αυστρίας στη Μαρία της Βουργουνδίας. Κατά τον 18ο και 19ο αιώνα, τα μονόπετρα με πολύτιμους λίθους έγιναν εκπληκτικά δημοφιλή, ξεχωρίζοντας ανάμεσα τους τα μονόπετρα δαχτυλίδια με διαμάντια, καθώς αποτελούν μία από τις πιο κλασικές και πολύτιμες εκδοχές του υπέροχου αυτού κοσμήματος.
 
Πλέον στις μέρες μας, πέρα από τη συνήθη δομή των δαχτυλιδιών αυτών, με μια εντυπωσιακή πέτρα να κοσμεί το κέντρο τους, υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές και ιδιαίτερες προτάσεις, που ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίζουν τα μονόπετρα με πλαϊνές πέτρες.
 
Εκπληκτικά όμορφα, τα μονόπετρα που κοσμούνται από πλαϊνές πέτρες, είναι ένα κόσμημα που διατηρεί όλη τη συμβολική κληρονομιά του κλασικού μονόπετρου, με μια επιπλέον πινελιά λάμψης και σύγχρονης διάθεσης στο σχεδιασμό τους.
 
Οι συνδυασμοί των λίθων σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αμέτρητοι, το ίδιο και οι επιλογές σε ότι αφορά το μέγεθος, το σχέδιο και την αισθητική προσέγγιση του κοσμήματος. Τα μονόπετρα με πλαϊνές πέτρες, είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια άριστη ισορροπία μεταξύ μοντέρνου και κλασικού και ταυτόχρονα θέλουν ένα κόσμημα που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 99 από : 560