• (+30) 27410 - 88000

Κλασικά Μονόπετρα

Το κλασικό μονόπετρο δαχτυλίδι αποτελεί πάντα μια λαμπερή και ξεχωριστή επιλογή για μια υπέροχη πρόταση γάμου. Στολισμένο με μια εντυπωσιακή κεντρική πέτρα και συνήθως σε λιτό σχεδιασμό, ένα κλασικό μονόπετρο είναι ένα κόσμημα που κάθε γυναίκα θα λατρέψει.
 
Διαχρονικά κομψό και εκπληκτικά φινετσάτο, ένα κλασικό μονόπετρο δαχτυλίδι είναι ένα κόσμημα που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε εμφάνιση και στυλ. Συνήθως είναι στολισμένο με κάποια ιδιαίτερα λαμπερή πέτρα σε λευκές αποχρώσεις όπως το διαμάντι, το ζιργκόν και ο πλέον δημοφιλής μοϊσανίτης.
 
Τα κλασικά μονόπετρα δαχτυλίδια διατίθενται σε όλες τις αποχρώσεις του χρυσού - κίτρινος χρυσός, λευκόχρυσος, ροζ χρυσός - καθώς και σε άλλα μέταλλα όπως ασήμι και πλατίνα ή και σε συνδυασμό αυτών. Συνήθως αντιπροσωπεύουν μια πιο minimal αισθητική, με λιτό σχεδιασμό χωρίς πολύπλοκα μοτίβα, υπάρχουν όμως και υπέροχα κλασικά μονόπετρα σε πιο έντονες και ιδιαίτερες γραμμές.
 
Ένα μεγάλο πλεονέκτημα ενός κλασικού μονόπετρου είναι το γεγονός ότι αποτελεί ένα κόσμημα που εύκολα μπορεί να ταιριάζει με πληθώρα άλλων κοσμημάτων, χρωμάτων, υφών και στυλ. Μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε outfit και να σας συνοδεύει εκπληκτικά σε κάθε σας εμφάνιση.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 785