Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: BURBERRY

BURBERRY Ρολόγια

Η Burberry ιδρύθηκε το 1856 από τον Thomas Burberry και είναι η παγκόσμια αναγνωρίσιμη εμβληματική Βρετανική μάρκα συνώνυμη με την δεξιοτεχνία και πρωτοπορία που με συνέπεια και συνέχεια εξελίσσει δυναμικά την ιστορική κληρονομιά της. Πηγή έμπνευσης η μοναδική διαχρονική κομψότητα και η κουλτούρα του Λονδίνου με σεβασμό στο παρελθόν και προοπτική στο παρόν και το μέλλον.

Γεμάτη κληρονομιά η Burberry αντιπροσωπεύει το βασικό βρετανικό στυλ. Ο Thomas Burberry ήταν 21 ετών όταν ίδρυσε την ομώνυμη εταιρεία του και σύντομα μετονομάστηκε σε Burberry's.  Έγινε διάσημος το 1879 για τη δημιουργία της gabardine, του πρώτου αδιάβροχου υφάσματος στον κόσμο. Το 1888 το κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, καθιστώντας το Burberry's το μοναδικό αποθετήριο της.

Όταν η εταιρεία άρχισε να κατασκευάζει ρολόγια, κατασκεύαζε τα πάντα στο εσωτερικό της. Στην αρχή όμως παρουσιάστηκαν κάποιες δυσκολίες κάτι που μπορεί να συμβεί με πολλές διαφορετικές μάρκες μόδας που μπαίνουν στο παιχνίδι ρολογιών. Ωστόσο, το 2001, η μάρκα υπέγραψε με τη Fossil, η οποία της έδωσε όλες τις απαραίτητες τεχνογνωσίες για τη κατασκευή των ρολογιών. Αυτό συνέβη με πολλές άλλες μάρκες, αλλά η Burberry ξεχώρισε από το πλήθος δημιουργώντας υπέροχα σχέδια! Η συλλογή ρολογιών συνδυάζει το αυθεντικό Burberry style με την σύγχρονη καινοτομία και την δεξιοτεχνία. Ο σχεδιασμός της συλλογής στην Βρετανία και η παραγωγή στην Ελβετία διασφαλίζουν ρολόγια άριστης ποιότητας και εξαιρετικής αισθητικής.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 11 από : 11