• (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα Ροζέτα

Τα μονόπετρα σε στυλ ροζέτα είναι μια κλασική και διαχρονική επιλογή μονόπετρου δαχτυλιδιού που δεν παύει να εντυπωσιάζει με την κομψότητα και τη λάμψη του.
 
Λόγω της  δομής τους, τα μονόπετρα ροζέτα μπορεί να κοσμούνται από μια μεγάλη ποικιλία πολύτιμων λίθων σε ξεχωριστούς συνδυασμούς. Η ροζέτα ουσιαστικά αποτελείται από μια κεντρική πέτρα και μικρότερες περιμετρικά σε σχήμα ρόδου. Μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορα μεγέθη και να διατηρήσει έναν πιο αυστηρό ή πιο χαλαρό χαρακτήρα.
 
Ο συνδυασμός των λίθων μιας ροζέτας δεν υπόκεινται σε κανένα κανόνα παρά μόνο στην αισθητική που επιδιώκεται στο τελικό αποτέλεσμα. Μια συνήθης επιλογή αποτελούν τα δαχτυλίδια που κοσμούνται κεντρικά με ένα εντυπωσιακό διαμάντι και μικρότερα διαμάντια περιμετρικά. Εξίσου δημοφιλείς όμως είναι και οι ροζέτες στις οποίες η κεντρική πέτρα είναι κάποιος λαμπερός πολύτιμος λίθος όπως ζαφείρι, σμαράγδι ή ρουμπίνι και περιστοιχίζονται από διαμάντια.
 
Τα μονόπετρα σε στυλ ροζέτας λοιπόν εκτός από κλασική, μπορεί να αποτελέσουν και μια εντυπωσιακή εναλλακτική επιλογή για δαχτυλίδι γάμου. Η φινέτσα και η μοναδική λάμψη τους άλλωστε, τα ξεχωρίζουν και τα αναδεικνύουν σε ένα από τα πλέον αγαπημένα γυναικεία κοσμήματα.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 278