Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Vintage Δαχτυλίδια Αρραβώνων / Μονόπετρα

Τα vintage μονόπετρα, φέροντας μια ξεχωριστή αισθητική υπογραφή, αποτελούν ένα κόσμημα με μοναδικά χαρακτηριστικά που αντανακλά έναν ιδιαίτερο ρομαντισμό και μια ανεπιτήδευτη γοητεία.
 
Η ορολογία vintage, από μόνη της παραπέμπει σε αντικείμενα, τάσεις και συνήθειες μιας άλλης εποχής, που διαθέτουν μια ξεχωριστή υπόσταση και αυτόματα αντικατοπτρίζουν το στυλ της εκάστοτε περιόδου από την οποία προέρχονται. Βάση αυτής της χαρακτηριστικής αισθητικής τοποθέτησης των συγκεκριμένων αντικειμένων και της τάσης που η ζήτηση τους δημιουργεί, στο χώρο της τέχνης αλλά και της μόδας, έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχα ρεύματα τα οποία εμπνευσμένα από τις μοναδικές αυτές επιρροές του παρελθόντος, εισάγουν στο σήμερα εκπληκτικές νέες δημιουργίες που αντανακλούν όλη αυτή την ιδιαίτερη vintage αισθητική.

Στο τομέα της αργυροχρυσοχοΐας, κοσμήματα εμπνευσμένα από άλλες δεκαετίες, αποτελούν μερικά από τα πιο περιζήτητα μονόπετρα, που εναρμονίζονται εκπληκτικά με τις σύγχρονες τάσεις και αυτόματα διατηρούν τη μοναδική τους υπόσταση, η οποία τα κάνει αβίαστα να ξεχωρίζουν και να συγκαταλέγονται στις πιο κομψές και λαμπερές επιλογές που μπορούν να απογειώσουν κάθε εμφάνιση.
 
Τα vintage δαχτυλίδια αρραβώνων και τα μονόπετρα, με τις χαρακτηριστικές σχεδιαστικές γραμμές και το φανταστικό στολισμό τους, αποτελούν ένα παραμυθένιο κόσμημα και μια επιλογή που θα εκπλήξει ευχάριστα κάθε γυναίκα που η γοητεία της συγκεκριμένης αισθητικής συγκαταλέγεται στις προτιμήσεις της.
Περισσότερα
P-56708
2146,00 € 2575,00 €
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 95