• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SWATCH

SWATCH Ρολόγια

Η Swatch είναι μια Ελβετική ωρολογοποιία που ιδρύθηκε το 1983. Η σειρά προϊόντων Swatch αναπτύχθηκε ως απάντηση στην «κρίση του χαλαζία» της δεκαετίας του 1970 και του 1980, στην οποία φθηνά ιαπωνικά ψηφιακά ρολόγια ανταγωνίζονταν τα παραδοσιακά μηχανικά ρολόγια ευρωπαϊκής κατασκευής. Η Swatch ξεκίνησε την ανάπτυξη, υπό την ηγεσία του τότε Διευθύνοντος Συμβούλου της ETA SA, Ernst Thomke με μια μικρή ομάδα μηχανικών ρολογιών με επικεφαλής τους Elmar Mock και Jacques Müller.

Η πρώτη συλλογή δώδεκα μοντέλων Swatch παρουσιάστηκε την 1η Μαρτίου 1983 στη Ζυρίχη της Ελβετίας.  Χρησιμοποιήθηκαν συνθετικά υλικά για τις θήκες ρολογιών καθώς και μια νέα διαδικασία συγκόλλησης και τεχνολογία συναρμολόγησης με υπερήχους.

Τα ρολόγια Swatch ανανεώνονται συνεχώς, δημιουργώντας και ακολουθώντας τη μόδα της εποχή. Ο ελβετικός οίκος δημιουργεί τακτικά 2 νέες συλλογές το χρόνο: συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι που παρουσιάζεται την συλλογή Άνοιξη, Φθινόπωρο-Χειμώνας που παρουσιάζεται το Φθινόπωρο. Αυτές οι συλλογές παρέχουν κατά καιρούς τη συνολική ή σχεδόν ολική αλλαγή όλων των μοντέλων που παρουσιάστηκαν προηγουμένως, εκτός από ορισμένες συγκεκριμένες αναφορές που μπορούν να διατηρηθούν περισσότερο εάν έχουν σημειώσει σημαντική επιτυχία.

Η παραγωγή ρολογιών Swatch χρησιμοποιεί ποιοτικά υλικά, όπως πλαστικά και ρητίνες, ανοξείδωτο ατσάλι 316L, χαλαζία ή αυτόματες μηχανικές κινήσεις, όλα αυστηρά Ελβετικής Κατασκευής. Χάρη στο σχεδιασμό και την κατασκευή πλαστικών ή χαλύβδινων κουτιών, κατέστησε δυνατή την καλή στεγανότητα, σε όλα τα μοντέλα. Τα ρολόγια Swatch, χάρη στην ποικιλία, τη φαντασία και την πρωτοτυπία τους, κέρδισαν και συνεχίζουν να κερδίζουν ολο και περισσότερο κόσμο!
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 2 από : 2