• (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα Φλόγα

Τα μονόπετρα δαχτυλίδια τύπου φλόγα, είναι μία από τις πιο κλασικές και μινιμαλιστικές επιλογές σε ότι αφορά την επιλογή ενός δαχτυλιδιού για πρόταση γάμου.
 
Σχεδιασμένα για να ξεχωρίζουν λόγω της απαράμιλλης κομψότητας που τα χαρακτηρίζει, τα μονόπετρα φλόγα, αποτελούνται από το εκάστοτε μέταλλο κατασκευής τους, διχοτομημένο στη μέση με τα σκέλη που δημιουργούνται από τη διχοτόμηση αυτή να ανεβαίνουν και να αγκαλιάζουν την κεντρική πέτρα από την οποία κοσμούνται. Αυτός ο τύπος μονόπετρου, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής τη δεκαετία του '90, χάρη στο λιτό και ταυτόχρονα φινετσάτο σχεδιασμό του, γεγονός που μετατρέπει τα ένα μονόπετρο φλόγα σε εκπληκτικό στολίδι που ταιριάζει υπέροχα σε κάθε χέρι.
 
Στολισμένα με φανταστικά διαμάντια, εκπληκτικά ζιργκόν αλλά και άλλους υπέροχους πολύτιμους λίθους, το μονόπετρο τύπου φλόγα είναι ένα δαχτυλίδι που παρά το κλασικό σχεδιασμό του, αποτελεί ένα άκρως μοντέρνο και επίκαιρο κόσμημα. Διαθέτουν την εκπληκτική ικανότητα να προσαρμόζονται μοναδικά σε όλα τα γούστα και τις αισθητικές προτιμήσεις, καταφέρνοντας παράλληλα να συνδυάζουν τη πολύτιμη φύση τους σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας μιας γυναίκας.
 
Ένα μονόπετρο φλόγα, είναι μια εντυπωσιακή επιλογή, για όσους αναζητούν ένα κόσμημα κομψό, μαγευτικό και διαχρονικό, το οποίο θα μπορεί να τους συνοδεύσει σε κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 231