• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: BOSS

BOSS Ρολόγια

Ο Hugo Boss ίδρυσε την εταιρεία του το 1924 κατασκευάζοντας ρούχα σε μια μικρή πόλη κοντά στη Στουτγκάρδη, όπου εξακολουθεί να βρίσκεται το κεντρικό γραφείο. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ετών η Γερμανία υπέστη οικονομική ύφεση και πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένου του Hugo Boss, αναγκάστηκαν να χρεοκοπήσουν.

Το 1931 ο Hugo Boss συμφώνησε με τους πιστωτές του να του αφήσουν έξι ραπτομηχανές που του επέτρεψαν να ξεκινήσει από την αρχή. Το 1984 όταν ο Hugo Boss κυκλοφόρησε το πρώτο του επώνυμο άρωμα, αυτό ώθησε την εταιρεία μπροστά και πέτυχε εισαγωγή στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Η μάρκα έλαβε ακόμη μεγαλύτερη φήμη όταν έγινε χορηγός του Bernhard Langer σε μεγάλα τουρνουά γκολφ και στο Davies Cup το 1993. Στη συνέχεια ο Hugo Boss κυκλοφόρησε τα πρώτα γυαλιά ηλίου που γρήγορα έγιναν παγκοσμίως αγαπημένα.

Η Hugo Boss έχει συμφωνίες αδειοδότησης με διάφορες εταιρείες για την παραγωγή προϊόντων με επωνυμία Hugo Boss. Αυτές περιλαμβάνουν συμφωνίες για την παραγωγή κινητών τηλεφώνων, για την παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού, για την παραγωγή παιδικών ενδυμάτων, για την παραγωγή αρωμάτων και περιποίησης δέρματος, για παραγωγή γυαλιών ηλίου ,για τη παραγωγή ρολογιών καθώς και τη παραγωγή κοσμημάτων BOSS.

Η ένωση του μοντέρνου στυλ της μόδας HUGO BOSS με την ικανότητα του Movado Group στην κατασκευή ρολογιών οδήγησε στη δημιουργία δύο ξεχωριστών γραμμών υπογραφής: εξελιγμένα ρολόγια BOSS και τη νεότερη, πιο προσιτή συλλογή Orange BOSS ρολόγια.

Οι συλλογές ρολογιών BOSS είναι έτοιμες να δώσουν μια φρέσκια, νέα, τολμηρή πινελιά στην εικόνα σας και σίγουρα αποτελούν κάτι περισσότερο από απλές συσκευές χρόνο-αφήγησης. Το στυλ και το κύρος της οικογένειας BOSS θα σας κάνουν σίγουρα να προκαλέσετε την προσοχή των άλλων.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 2 από : 2