Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Καρδιές

Κολιέ Καρδιά

Ρομαντικά, θηλυκά και με έντονους συναισθηματικούς συμβολισμούς, τα κολιέ καρδιά είναι ένα υπέροχο κόσμημα για όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό δώρο για να εκδηλώσουν την αγάπη τους.
 
Η πρώτη φορά που το σύμβολο της καρδιάς ιστορικά χρησιμοποιήθηκε, χρονολογείται το 3000 π.Χ, όπου οι ιστορικοί έχουν ανακαλύψει χαραγμένες αναπαραστάσεις πάνω σε μινωικά, μυκηναϊκά και ρωμαϊκά κεραμικά. Στην πραγματικότητα, βέβαια, επρόκειτο για αναπαραστάσεις φύλλων κισσού και συκής και δεν είχαν καμία σχέση με την ανθρώπινη καρδιά ή την έννοια της αγάπης.

Από τον 13ο αιώνα και μετά, το σύμβολο της καρδιάς όπως το αποτυπώνουμε σήμερα, άρχισε να ταυτίζεται με τα βαθύτερα συναισθήματα του έρωτα και της αγάπης, ενώ μέχρι τον 19ο αιώνα είχε πλέον καθιερωθεί ως παγκόσμιο σύμβολο των απανταχού ερωτευμένων.
 
Στις μέρες μας, το σύμβολο της καρδιάς βρίσκεται παντού και αποτελεί σχεδόν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας μας. Έχει ενσωματωθεί τόσο έντονα στην σύγχρονη κουλτούρα, που μπορεί κυριολεκτικά κανείς να το συναντήσει παντού, ακόμα και στα φύλλα της τράπουλας, σε διακοσμητικά αντικείμενα και φυσικά σε ρούχα και κοσμήματα.
 
Τα κολιέ καρδιά, είναι ένα γλυκό και εξαιρετικά όμορφο κόσμημα, που δεν απευθύνεται μόνο στους ερωτευμένους, αλλά σε όσους αναζητούν ένα υπέροχο δώρο τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάλογα με το σχεδιασμό τους, μπορούν να φορεθούν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και να ενσωματωθούν άρτια σε casual αλλά και επίσημες εμφανίσεις.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 30 από : 316