• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: GARMIN

GARMIN Ρολόγια

Η Garmin είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 1989 από τους Gary Burrell και Min Kao στo Κάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, με έδρα το Olathe. Η εταιρεία ειδικεύεται στην τεχνολογία GPS για αυτοκίνητα, αεροπορικές, θαλάσσιες, υπαίθριες και αθλητικές δραστηριότητες καθώς και στη κατασκευή έξυπνων ρολογιών.

Η Garmin παράγει  αθλητικά ρολόγια, που στοχεύουν σε δραστηριότητες όπως τρέξιμο, θαλάσσια σπορ, γκολφ, ποδηλασία και κολύμπι με αισθητήρες όπως καρδιακό ρυθμό, gps καθώς και πληροφορίες όπως ο χρόνος, η ταχύτητα, η απόσταση, οι καρδιακοί παλμοί, οι θερμίδες καθώς και πολλές άλλες καινοτόμες λειτουργίες για αρκετές outdoor & indoor δραστηριότητες. Ορισμένα πρόσφατα μοντέλα προσθέτουν αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth και παλμική οξυμετρία.

Το 2018, η Garmin εισήγαγε λειτουργίες όπως χάρτες, αναπαραγωγή μουσικής Bluetooth, ανέπαφη πληρωμή NFC. Τα προπονητικά Garmin ρολόγια προσφέρουν πλήρη απόδοση και προηγμένες λειτουργίες για πολλαπλά αθλήματα παράλληλα με έναν κομψό, ελαφρύ και compact σχεδιασμό.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 0 από : 0