• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TOMMY HILFIGER

TOMMY HILFIGER Ρολόγια

Σε περίπτωση που είστε λάτρης της μόδας, ίσως γνωρίζετε επίσης τον Tommy Hilfiger και την πλούσια κληρονομιά που έχει η μάρκα. Η ομώνυμη εταιρεία/μάρκα ιδρύθηκε το 1985 και προσφέρει κορυφαίο στυλ, ποιότητα και αξία στους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο με τις ετικέτες TOMMY HILFIGER και TOMMY JEANS, με μια πληθώρα συλλογών όπως Tommy Hilfiger Collection, ανδρικά, γυναικεία και παιδικά αθλητικά ρούχα, τζιν, υποδήματα, αξεσουάρ και κοσμήματα. Επιπλέον, η μάρκα έχει άδεια για μια σειρά προϊόντων, όπως αρώματα, γυαλιά, έπιπλα σπιτιού και Tommy Hilfiger ρολόγια. Ο ιδρυτής Tommy Hilfiger παραμένει ο κύριος σχεδιαστής της εταιρείας και παρέχει ηγεσία και καθοδήγηση για τη διαδικασία σχεδιασμού.

Με την υποστήριξη της ισχυρής παγκόσμιας αναγνώρισης των καταναλωτών, η Tommy Hilfiger έχει δημιουργήσει ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 100 χώρες και περισσότερα από 2.000 καταστήματα λιανικής σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Λατινική Αμερική και την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού. Οι παγκόσμιες λιανικές πωλήσεις της επωνυμίας TOMMY HILFIGER ήταν 6,9 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020.
Ο Tommy Hilfiger είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο στην αγορά της μόδας του τρόπου ζωής και είναι γνωστός για τη διάσημη έμφαση που δίνει στην ποιότητα. Με την πάροδο των ετών, η μάρκα έχει εισχωρήσει στην αγορά των πολυτελών ρολογιών συνδυάζοντας το «cool and casual» στυλ με την ποιότητα και τη δεξιοτεχνία που εκτιμάται καλά.

Είτε πρόκειται για κομψά ρολόγια είτε για δροσερά και «αμερικανοποιημένα» ρούχα, ο Tommy Hilfiger έχει ένα αμαύρωτο εμβληματικό ανάστημα στον κόσμο της μόδας και του τρόπου ζωής λόγω της καινοτομίας στα χρώματα και της απρόσκοπτης ενσωμάτωσης της αστικότητας σε ό,τι σχεδιάζει η μάρκα. Υπάρχει μια τεράστια συλλογή από ρολόγια για να διαλέξετε. Η συλλογή ανδρικών ρολογιών προσφέρει εμβληματικά βλέμματα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την κλασική κομψότητα. Η συλλογή γυναικείων ρολογιών προσφέρει μια σειρά από καθημερινά ρολόγια έως κομψά και αστραφτερά ρολόγια.

Η Tommy Hilfiger είναι μια από τις κορυφαίες μάρκες σχεδιαστών στον κόσμο. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τον εορτασμό της ουσίας του κλασικού αμερικάνικου κουλ στυλ, με preppy-with-a-twist σχέδια.  Όταν κάτι έχει τη σφραγίδα του μοναδικού, διάσημου Αμερικανού Tommy Hilfiger υπάρχει  μόνο μία "δυσκολία"... Είναι αδύνατον να διαλέξεις μόνο ένα Tommy Hilfiger ρολόι...
 
 
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 49 από : 49