• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: TOMMY HILFIGER

Ανδρικά Ρολόγια Tommy Hilfiger

Βασικός αντιπρόσωπος του αμερικάνικου street style, η εταιρεία Tommy Hilfiger δημιουργεί εκπληκτικά ανδρικά ρολόγια με το απόλυτα χαρακτηριστικό λιτό και παράλληλα κομψό αποτύπωμα του οίκου.

Το brand Tommy Hilfiger, δημιουργήθηκε στην Αμερική το 1985, από τον εμπνευστή και ιδιοκτήτη του οίκου Thomas Jacod Hilfiger, ο οποίος είχε ως αρχικό όραμα τον σχεδιασμό ρούχων που θα χαρακτηρίζονται από μια εκπληκτική casual κομψότητα. Το 1992, η εταιρεία γίνεται ευρέως γνωστή και επεκτείνει το σχεδιαστικό της περιεχόμενο, συμπεριλαμβάνοντας γυναικεία ρούχα, πολυτελή αξεσουάρ και κοσμήματα. Τα τρία βασικά χρώματα, λευκό, κόκκινο και σκούρο μπλε, αποτελούν σήμα κατατεθέν του brand και συνοδεύουν τα προϊόντα που λανσάρει σε κάθε τους εκδοχή.
 
Τα ρολόγια Tommy Hilfiger, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά στην Ινδία το 2004. Βασικό χαρακτηριστικό τους, είναι η στιβαρή σχεδίαση που διαθέτουν, η οποία όμως εναρμονίζεται άριστα με το σύγχρονο και πολυτελές στυλ τους. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται κατά κόρον οι περισσότερες συλλογές του brand είναι το ανοξείδωτο ατσάλι, χωρίς όμως να λείπουν οι περιπτώσεις όπου η χρήση δέρματος δίνει έναν πιο κλασικό αποτέλεσμα στο τελικό προϊόν.
 
Τα ανδρικά ρολόγια Tommy Hilfiger, παραμένοντας πιστά στην χαρακτηριστική αισθητική του οίκου, είναι ιδανικά για όσους αναζητούν να εντάξουν στην συλλογή τους ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να συνδυαστεί αρμονικά με κάθε πιθανή εμφάνιση και να ενταχθεί εξίσου άρτια σε οποιαδήποτε περίσταση.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 49 από : 49