• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: WELDER

WELDER Ρολόγια

Τα ρολόγια Welder εμπνέονται από την ιδέα ότι το ταξίδι στον χωροχρόνο θα γίνει πραγματικότητα μέχρι το έτος 2075. Ενώ οι περισσότερες μάρκες ρολογιών προβάλλουν το παρελθόν τους στο παρόν, η Welder προβάλει το μέλλον στο παρόν, εμπνέοντας το ενδιαφέρον σλόγκαν της, «Since 2075'. Το όνομα Welder λέγεται ότι αντιπροσωπεύει τη συγκόλληση των συναισθημάτων μεταξύ των ανθρώπων, τη συγκόλληση του χρόνου και του χώρου, τη συγκόλληση του παρόντος στο μέλλον και τη σύνδεση μεταξύ μας και των απογόνων μας.

Ο σχεδιαστής Italo Fontana, ο οποίος ήταν ήδη διάσημος για το εμπορικό του σήμα U-Boat πριν σκεφτεί την ιδέα για το Welder, δημιούργησε μια συλλογή ρολογιών με αιώνια ταυτότητα και μέγεθος. Τα δημιουργικά σχέδια διαθέτουν ένα τρισδιάστατο καντράν που είναι εμπνευσμένο από τα στρώματα του χώρου και του χρόνου, μια οπτική αναπαράσταση της σχέσης μεταξύ του παρόντος και του έτους 2075.

Ο Fontana επιβλέπει κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια των ρολογιών Welder, θεωρώντας τα ως μοναδικά αριστουργήματα. Έχει πάθος για την καινοτομία και την τελειότητα, εξασφαλίζοντας μοναδική προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Η δημιουργικότητα και το ανοιχτό μυαλό της Fontana προς το μέλλον έχουν διαμορφώσει τη μάρκα Welder και τη μοναδική της φιλοσοφία.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 0 από : 0