info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

23 Ιδέες για Δώρα Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες

Πίνακας Περιεχομένων ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Η αγαπημένη γιορτή απανταχού των ερωτευμένων πλησιάζει και όσοι άντρες θέλουν να εντυπωσιάσουν το έτερό τους ήμισυ ήδη ψάχνουν δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα από τα αγαπημένα δώρα των γυναικών είναι αναμφίβολα τα κοσμήματα! Και πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι άλλωστε; Τα κοσμήματα διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά που αγαπάει ένα αληθινό θηλυκό: λάμψη, γοητεία, κομψότητα και φινέτσα. Όλα τα παραπάνω καθιστούν την επιλογή ενός κοσμήματος ιδανική για την συγκεκριμένη περίσταση.

Δε χρειάζεται όμως να ψάχνετε άλλο! Στο Kotsonis Jeweler διαλέξαμε μέσα από τη μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε, τα 23 αγαπημένα μας κοσμήματα για ερωτευμένους και σας τα παρουσιάζουμε για να επιλέξετε το καλύτερο!

Δώρα - Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες
Δώρα – Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες

Όμως, πριν από αυτό, ας δούμε ποιος ήταν ο Άγιος Βαλεντίνος και γιατί επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημέρα για να γιορτάζουν οι ερωτευμένοι ανά τον κόσμο.

Μην χάσετε: Δώρα Αγίου Βαλεντίνου Ανδρικά

Ιστορία του Αγίου Βαλεντίνου & Γιατί Είναι ο Προστάτης των Ερωτευμένων

Ο Άγιος Βαλεντίνος ήταν ρωμαιοκαθολικός ιερέας που ζούσε το 3ο αι. στη Ρώμη και βοηθούσε τους Χριστιανούς της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, κρυφά και παρά τις εντολές του αυτοκράτορα Κλαύδιου του Γοτθικού που βρισκόταν τότε στην εξουσία, πάντρευε ερωτευμένα ζευγάρια Χριστιανών. Για τη παράνομη πράξη του αυτή, συνελήφθη και φυλακίστηκε.

Ο αυτοκράτορας τον καταδίκασε σε θάνατο δια λιθοβολισμού απ’ τον οποίο όμως ο Βαλεντίνος επέζησε με αποτέλεσμα να τον αποκεφαλίσουν στις 14 Φεβρουαρίου του 169 στη Βόρεια Ρώμη.

Από το 496 και έπειτα, η 14η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε επίσημα ως η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, από την Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία και ο Άγιος Βαλεντίνος ως ο προστάτης των ερωτευμένων.

Και αφού πλέον γνωρίζουμε την ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή την ημέρα, ας θαυμάσουμε τα 23 καλύτερα κοσμήματα που μπορείτε να χαρίσετε ως δώρο στην αγαπημένη σας!

Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες

Σκουλαρίκια Καρδιά Λευκόχρυσος Κ14 με Διαμάντια

Ένα υπέροχο ζευγάρι από λευκόχρυσα σκουλαρίκια Κ14 σε σχήμα καρδιάς με διαμάντια, αποτελούν σίγουρα ένα σύμβολο αιώνιας αγάπης και ταυτόχρονα ένα κόσμημα που θα το λατρέψει κάθε γυναίκα!

Κάντε τα δώρο και δείτε την έκπληξη στα μάτια της!

Δαχτυλίδι Καρδιά Χρυσός Κ18 με Διαμάντια

Μία από τις πιο δημοφιλείς ημέρες για πρόταση γάμου είναι και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Αν σκέφτεστε να κάνετε πρόταση στην αγαπημένη σας, τολμήστε το με αυτό το απαστράπτουσας λάμψης χρυσό δαχτυλίδι 18 καρατίων.

Το δαχτυλίδι έχει καστόνι σε σχήμα καρδιάς και περιμετρικά διαμάντια διαφόρων μεγεθών. Ένα εντυπωσιακό κόσμημα που εγγυάται το «Ναι» από την αγαπημένη σας!

Μενταγιόν Ροζέτα Καρδιά Λευκόχρυσος Κ18 με Διαμάντια

Είναι και εκείνη κλασάτη και διαχρονική σαν ένα κόσμημα από λευκόχρυσο;

Τότε σίγουρα αυτό το λαμπερό μενταγιόν ροζέτα σε σχήμα καρδιάς στολισμένο με διαμάντια, δεν θα το βγάζει από πάνω της!

Κολιέ Καρδιά Λευκόχρυσος Κ18 με Διαμάντια

Το κολιέ σε σχήμα καρδιάς από λευκόχρυσο Κ18 με διαμάντια είναι ένα ακόμη υπέροχο κομμάτι που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους την ημέρα αυτή.

Μικρό και διακριτικό εντυπωσιάζει με την απλότητά του!

Κολιέ Καρδιά Χρυσός Κ14 με Σμάλτο

Το βαθύ κόκκινο χρώμα είναι κατ’ εξοχήν το χρώμα του πάθους. Αν στη σχέση σας το πάθος κυριαρχεί, τότε επιλέξτε να της χαρίσετε αυτό το κολιέ καρδιά.

Ένα χρυσό κόσμημα 14 καρατίων στολισμένο με κόκκινο σμάλτο για να το φοράει στο λαιμό της και να θυμάται την αγάπη σας όλες τις ώρες της ημέρας!

Δαχτυλίδι Μονόπετρο Ροζ Χρυσός & Λευκόχρυσος Κ14 με Ζιργκόν

Μία ακόμη top πρόταση για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι και το υπέροχο σετ δαχτυλιδιών που αποτελείται από μονόπετρο με λευκή πέτρα ζιργκόν και δαχτυλίδι – καρδιά με λευκά ζιργκόν.

Ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό σύνολο για μία ιδιαίτερη στιγμή σε τιμή που θα σας εκπλήξει!

Μονόπετρο Καρδιές Λευκόχρυσος Κ18 με Ζιργκόν

Για τις ρομαντικές ψυχές αυτό το όμορφο μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο Κ18 είναι το κατάλληλο για την περίσταση.

Το δαχτυλίδι έχει δύο πέτρες σε σχήμα καρδιάς σε λευκό και μπλε χρώμα. Μία εναλλακτική πρόταση!

Κολιέ σε Σχήμα Καρδιά Ροζ Χρυσός Κ14 με Λουστρέ Φινίρισμα

Εκφράστε τον έρωτά σας χαράζοντας λόγια αγάπης ή και τα αρχικά από τα ονόματά σας, σ’ αυτό το λαμπερό κολιέ σε σχήμα καρδιάς.

Κατασκευασμένο από ροζ χρυσό Κ14 με λουστρέ φινίρισμα, δεν θα αφήσει ασυγκίνητη την αγαπημένη σας.

Βραχιόλι Ιnfinity Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν & Μαργαριτάρια

Το χρυσό βραχιόλι 14Κ με το σύμβολο του απείρου, το λουστρέ φινίρισμα και τις λευκές πέτρες ζιργκόν με τα μαργαριταράκια κατά μήκος της αλυσίδας, είναι ένα σύμβολο αιώνιας αγάπης για εκείνη. Κουμπώνει σε δύο θέσεις ανάλογα τον καρπό.

Κολιέ Καρδιά Χρυσός Κ14

Ένα τέλειο και αρκετά οικονομικό δώρο είναι και αυτό το κολιέ σε σχήμα καρδιάς από χρυσό Κ14. Διακριτικό κόσμημα για να προσφέρετε στην αγάπη σας.

Βραχιόλι Καρδιά Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν

Άλλη μία εξαιρετική πρόταση μας είναι και αυτό το χρυσό βραχιόλι – καρδιά.

Στολισμένο με λευκές πέτρες ζιργκόν έχει τη δυνατότητα να κουμπώνει σε 2 διαφορετικές θέσεις ανάλογα τον καρπό της γυναίκας για την οποία και προορίζεται.

Κολιέ Λευκόχρυσος Κ14 με Διαμάντια

Πείτε της «Σ’ αγαπώ», προσφέροντάς της αυτό το όμορφο κολιέ λευκόχρυσου Κ14. Με μοτίφ σε σχήμα καρδιάς και στολισμένο με διαμάντι, είναι σίγουρο ότι θα καταλάβει τι αισθάνεσθε για εκείνη.

Σκουλαρίκια Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν σε Σχήμα Καρδιά

Αν η αγαπημένη σας είναι fan της απλότητας, τότε διαλέξτε ένα ζευγάρι από όμορφα χρυσά Κ14 σκουλαρίκια σε σχήμα καρδιάς, σαν αυτό.

Διαθέτουν λουστρέ φινίρισμα, στολισμένο με λευκές πέτρες ζιργκόν και ασφαλή κουμπώματα από σιλικόνη.

Βραχιόλι Καρδιά Ροζ Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν

Εκφράστε τον έρωτά σας προσφέροντάς της αυτό το όμορφο βραχιόλι από ροζ χρυσό Κ14, σε σχήμα καρδιάς με λευκές πέτρες περιμετρικά της.

Την αλυσίδα διακοσμεί μια λουστρέ καρδιά. Και αυτό το βραχιόλι διαθέτει 2 θέσεις για να ταιριάξει σίγουρα στον καρπό της.

Δαχτυλίδι Ροζ Χρυσός Κ18 με Αμέθυστο & Διαμάντια

Για το τέλος αφήσαμε ένα πραγματικό έργο τέχνης! Αυτό το δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ18, σχεδιάστηκε για να κερδίζει τις εντυπώσεις!

Με αμέθυστο σε σχήμα καρδιάς και μια σειρά από μικρά διαμάντια στη γάμπα του δαχτυλιδιού, αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πιο ρομαντικά δώρα που μπορείτε να χαρίσετε στην αγαπημένη σας αυτή τη τόσο ξεχωριστή ημέρα των ερωτευμένων.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Ροζ Χρυσός & Λευκόχρυσος Κ14 με Ζιργκόν

Μία ακόμη ιδανική επιλογή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι και αυτό το μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό και λευκόχρυσο 14 καρατίων.

Η απλή βάση του, στολίζεται με λευκά ζιργκόν και τέσσερα δόντια που κρατούν τη κεντρική πέτρα.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Ροζ Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν

Άλλο ένα μονόπετρο δαχτυλίδι από ροζ χρυσό Κ14.

Απλό αλλά εκλεπτυσμένο, φωτίζεται από την λευκή πέτρα ζιργκόν στο κέντρο του. Μία αρκετά ασφαλής επιλογή για την αγάπη σας!

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Λευκόχρυσος Κ14 με Ζιργκόν

Τα μονόπετρα, έχουν την τιμητική τους σε μία τέτοια γιορτή!

Αυτό το δαχτυλίδι από λευκόχρυσο 14 καρατίων σε σχήμα φλόγας, με κεντρική πέτρα ζιργκόν, είναι σίγουρο ότι δεν θα αφήσει ποτέ τη «φλόγα» της αγάπης σας να σβήσει!

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Λευκόχρυσος & Χρυσός Κ14 με Ζιργκόν

Θαυμάστε αυτό το μονόπετρο δαχτυλίδι σε σχήμα φλόγας, με δίχρωμη γάμπα και λευκή πέτρα ζιργκόν.

Κατασκευασμένο από λευκόχρυσο και χρυσό Κ14, είναι μία ακόμη όμορφη επιλογή που μπορείτε να κάνετε για να εκφράσετε τον έρωτά σας.

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Χρυσός & Λευκόχρυσος Κ18 με Διαμάντια

Αν τα κοσμήματα τα αγαπούν οι γυναίκες, τότε τα κοσμήματα με διαμάντια τα λατρεύουν! Με αυτό το μονόπετρο χρυσό και λευκόχρυσο δαχτυλίδι 18 καρατίων, θα συγκινήσετε την αγαπημένη σας!

Τα διαμάντια που διακοσμούν και τις δύο πλευρές της βάσης του δαχτυλιδιού, κλέβουν τις εντυπώσεις!

Δαχτυλίδι Ροζέτα Λευκόχρυσος Κ18 με Ζαφείρι & Διαμάντια

Αν για εσάς η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι κάτι παραπάνω από μία απλή γιορτή και θέλετε να τη γιορτάσετε επιβλητικά, αυτό είναι το κόσμημα που πρέπει να επιλέξετε για την αγαπημένη σας!

Το υπέροχο δαχτυλίδι ροζέτα, από λευκόχρυσο Κ18, με κεντρική ορυκτή πέτρα ζαφείρι, το οποίο περιστοιχίζεται από μία σειρά διαμαντιών, είναι το κατάλληλο δώρο!

Μονόπετρο Δαχτυλίδι Λευκόχρυσος Κ18 με Διαμάντι

Εκεί όπου η απλότητα και το κλασικό συναντάει την πολυτέλεια και την ποιότητα, έρχεται αυτό το μονόπετρο δαχτυλίδι από λευκόχρυσο 18 καρατίων.

Στην όμορφη βάση του υπάρχουν τέσσερα δόντια που κρατούν το στρογγυλό και άκρως εντυπωσιακό διαμάντι σε κοπή μπριγιάν!

Κάντε πρόταση γάμου με αυτό το μονόπετρο και μη περιμένετε άλλη απάντηση εκτός από το πολυπόθητο «Ναι»!

Μονόπετρο Λευκόχρυσος Κ18 με Ροζ Ζαφείρι & Διαμάντια

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια της συλλογής μας! Το πανέμορφο μονόπετρο από λευκόχρυσο Κ18.

Στο κέντρο του δεσπόζει ορυκτή πέτρα ροζ ζαφείρι και μία όμορφη βάση στολισμένη με διαμάντια!

Κοσμήματα για του Αγίου Βαλεντίνου για Γυναίκες στο Kotsonis Jeweler

Αυτές ήταν μόνο 23 από τις χιλιάδες προτάσεις που έχουμε να σας κάνουμε για να προσφέρετε ως δώρο του Αγίου Βαλεντίνου στον έρωτά σας.

Αν θέλετε να δείτε ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μας Kotsonis Jeweler και επιλέξτε μέσα από τη μεγάλη συλλογή μας κάνοντας τις αγορές σας εύκολα και με ασφάλεια από την άνεση του σπιτιού σας!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990