info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου Ανδρικά

ΟΜΟΡΦΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΩΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑΣ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ

Αν και ο έρωτας είναι ένα συναίσθημα που κάνει την κάθε ημέρα γιορτή, υπάρχει μια ξεχωριστή ημερομηνία μέσα στο χρόνο, αφιερωμένη στους απανταχού ερωτευμένους αυτού του κόσμου.

Στις 14 Φεβρουαρίου, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι καρδιές και τα μπαλόνια πλημμυρίζουν τους δρόμους, το κόκκινο χρώμα έχει την τιμητική του, τα λουλούδια ευωδιάζουν και δώρα αγάπης ανταλλάσσονται μεταξύ όσων αναζητούν μια ξεχωριστή αφορμή για να γιορτάσουν τον έρωτα τους.

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου Ανδρικά
Δώρα Αγίου Βαλεντίνου Ανδρικά

Σύμφωνα με την ιστορία, ο Άγιος Βαλεντίνος έζησε στην Ρώμη τον 3ο αιώνα μ.Χ και ήταν ιερέας, ο οποίος βοηθούσε και φυγάδευε τους χριστιανούς κατά την περίοδο των διωγμών από τον αυτοκράτορα Κλαύδιο Β’ το Γότθο. Η δράση του έγινε γνωστή και για το λόγο αυτό μαρτύρησε και θάφτηκε σε χριστιανικό κοιμητήριο στη Βία Φλαμίνια στις 14 Φεβρουαρίου του 273 μ.Χ.

Γύρω από το πρόσωπο του υπάρχουν πολλοί μύθοι που δικαιολογούν την ιδιότητα του ως προστάτη των ερωτευμένων, ο πιο γνωστός όμως είναι αυτός που υποστηρίζει πως ο Άγιος Βαλεντίνος έκανε κρυφούς, απαγορευμένους γάμους μεταξύ νέων ερωτευμένων στην αρχαία Ρώμη, κάτι που πήγαινε κόντρα στις απόψεις του τότε αυτοκράτορα, ο οποίος πίστευε πως οι νέοι άνδρες έπρεπε να στρατολογούνται και όχι να παντρεύονται.

Η ημέρα του εορτασμού του Αγίου Βαλεντίνου, ταυτίστηκε για πρώτη φορά με τη γιορτή των ερωτευμένων, από τον Άγγλο ποιητή Τζέφρι Τσόσερ κατά τον ύστερο Μεσαίωνα, την εποχή του ρομαντικού ιπποτικού έρωτα.

Έτσι, κατά τον 18ο αιώνα, την ημέρα αυτή στην Αγγλία, οι ερωτευμένοι εξέφραζαν την αγάπη τους και  αντάλλασσαν λουλούδια και δώρα. Η συνήθεια αυτή εξαπλώθηκε σταδιακά και στην υπόλοιπη Ευρώπη και πλέον στις μέρες μας, η 14η Φεβρουαρίου, είναι μια ημέρα που παγκοσμίως γιορτάζει η αγάπη και ο έρωτας.

Και σίγουρα μια τέτοια ημέρα, τόσο οι γυναίκες αλλά και οι άνδρες απολαμβάνουν να λαμβάνουν δώρα από το άλλο τους μισό, συμβολικά και ξεχωριστά, που αποτελούν απλά μια διακριτική υπενθύμιση της αγάπης τους.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν τι θα μπορούσατε να χαρίσετε στον αγαπημένο σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχουμε ετοιμάσει για εσάς μια λίστα με όμορφες ιδέες δώρων που κάθε άντρας θα λατρέψει.

Μην χάσετε: Δώρα – Κοσμήματα Αγίου Βαλεντίνου για Εκείνην

Ανδρικά Δαχτυλίδια

Αν στον σύντροφό σας αρέσει το κλασικό και ταυτόχρονα εκπληκτικά μοντέρνο στυλ, τότε ένα ανδρικό δαχτυλίδι αποτελεί το ιδανικό δώρο για αυτόν. Επιβλητικά, φινετσάτα και ιδιαίτερα, τα ανδρικά δαχτυλίδια είναι κοσμήματα που κάθε δυναμικός και μοντέρνος άνδρας λατρεύει.

Δαχτυλίδι Ασήμι 925° με Μαύρο Πλατίνωμα και Μοτίφ Άγκυρας
Δαχτυλίδι ασήμι 925° με μαύρο πλατίνωμα και μοτίφ άγκυρας
Ανδρικό δαχτυλίδι με μαύρο πλατίνωμα και σκαλιστό περίτεχνο σχέδιο
Ανδρικό δαχτυλίδι με μαύρο πλατίνωμα και σκαλιστό περίτεχνο σχέδιο
Δαχτυλίδι με ορυκτή πέτρα μαύρο όνυχα και ανάγλυφα σχέδια στη γάμπα

Ανδρικά Κολιέ

Το ανδρικό κολιέ είναι ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και σχεδόν σε οποιαδήποτε περίσταση. Casual ή με πιο εκλεπτυσμένη αισθητική, μπορεί να αποτελέσει ένα συμβολικό δώρο, ανάλογα και με το μενταγιόν που θα το συνοδεύει.

Κολιέ Ασήμι 925° σε Σχήμα Πυξίδας
Κολιέ ασήμι 925° σε σχήμα πυξίδας
Κολιέ Ασήμι 925° με Μαύρο Όνυχα
Κολιέ ασήμι 925° με μαύρο όνυχα
Ιδιαίτερο κολιέ σπαθί με λουστρέ φινίρισμα
Κολιέ σπαθί με λουστρέ φινίρισμα

Ανδρικές Αλυσίδες

Απόλυτα μοντέρνες και μοναδικά διαχρονικές, οι ανδρικές αλυσίδες μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας και να ενταχθούν άριστα σε κάθε στυλ. Διακριτικές ή έντονες, οι ανδρικές αλυσίδες αποτελούν ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των ανδρών, ανεξαρτήτως ηλικίας ή αισθητικής.

Κολιέ Rochet Conquest από Aνοξείδωτο Aτσάλι
Κολιέ Rochet Conquest από ανοξείδωτο ατσάλι
Κολιέ Rochet Conquest από Aνοξείδωτο Aτσάλι
Κολιέ Rochet Conquest από ανοξείδωτο ατσάλι
Αλυσίδα Βυζαντίνα Λευκόχρυσος Κ14 Νο2
Εντυπωσιακή αλυσίδα βυζαντίνα με ιδιαίτερη πλέξη

Ανδρικά Βραχιόλια

Ίσως το πιο δημοφιλές ανδρικό αξεσουάρ, τα βραχιόλια αποτελούν μια επιλογή σίγουρης επιτυχίας που κάθε άνδρας θα απολάμβανε να διαθέτει. Με πολλές διαφορετικές υφές, μέταλλα και διακοσμήσεις, τα ανδρικά βραχιόλια μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε συνθήκη και σε συνδυασμό με πολλά και διαφορετικά outfits.

Βραχιόλι Χειροπέδα από Aνοξείδωτο Aτσάλι
Βραχιόλι χειροπέδα από ανοξείδωτο ατσάλι
Βραχιόλι από Aνοξείδωτο Aτσάλι
Βραχιόλι από ανοξείδωτο ατσάλι με ιδιαίτερο σχεδιασμό
Βραχιόλι Season από Ανοξείδωτο Ατσάλι & Μαύρο Δέρμα
Βραχιόλι Season από ανοξείδωτο ατσάλι & μαύρο δέρμα

Μανικετόκουμπα

Κλασικά, κομψά, διαχρονικά, τα μανικετόκουμπα είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ των ανδρών. Μπορεί να απευθύνονται σε πιο επίσημες και ξεχωριστές περιστάσεις, αλλά σίγουρα κάθε άνδρας θα λατρέψει να διαθέτει στην συλλογή του ένα ζευγάρι αστραφτερά και φινετσάτα μανικετόκουμπα.

Μανικετόκουμπα σε διαχρονικό σχέδιο με λουστρέ και ματ φινίρισμα
Μανικετόκουμπα σε διαχρονικό σχέδιο με λουστρέ και ματ φινίρισμα
Υπέροχο ζευγάρι μανικετόκουμπα από μαύρο όνυχα και λουστρέ φινίρισμα
Υπέροχο ζευγάρι μανικετόκουμπα από μαύρο όνυχα και λουστρέ φινίρισμα
Μανικετόκουμπα ασήμι 925° & χρυσός Κ14 με λουστρέ φινίριασμα

Ρολόι

Μια κλασική επιλογή που δεν θα απογοητεύσει κανέναν αποδέκτη. Αν ο σύντροφος σας απολαμβάνει τις minimal εμφανίσεις και τα πολλά του φαίνονται περιττά, τότε σίγουρα θα λατρέψει ένα κομψό, ανδρικό ρολόι. Οι επιλογές στα ανδρικά ρολόγια είναι ατελείωτες και μπορείτε να κάνετε το δώρο αυτό ακόμα πιο προσωπικό χαράζοντας ένα κρυφό μήνυμα στο πίσω μέρος του καντράν.

Ρολόι ανδρικό SEIKO Chronograph με μαύρο δερμάτινο λουράκι
Ρολόι ανδρικό SEIKO Chronograph με μαύρο δερμάτινο λουράκι
Ρολόι ανδρικό BULOVA με ασημί μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι
Ρολόι ανδρικό BULOVA με ασημί μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι
Ρολόι ανδρικό HAMILTON Khaki Field αυτόματο με καφέ δερμάτινο λουράκι

Δώρα Αγίου Βαλεντίνου για τον Άνδρα & Kotsonis Jeweler

Ότι και να επιλέξετε να χαρίσετε στον αγαπημένο σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτό που περισσότερο έχει αξία είναι να του δώσετε απλόχερα το ομορφότερο χαμόγελο και φυσικά την καρδιά σας!

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ, διαθέτουμε μια πλούσια συλλογή από ανδρικά κοσμήματα και αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, ώστε να επιλέξετε ένα ιδαίτερο δώρο για μια ξεχωριστή ημέρα!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990