• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: SEIKO

SEIKO Ρολόγια

Αυτός είναι ένας εξουσιοδοτημένος ιστότοπος Global Brand. Σας προσφέρουμε τις ίδιες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στον ιστότοπό μας όπως και στα καταστήματά μας.  

Η ιστορία της Seiko ξεκίνησε το 1881, όταν ένας 21χρονος επιχειρηματίας ο Kintaro Hattori, άνοιξε ένα κατάστημα πώλησης και επισκευής ρολογιών στο κέντρο του Τόκιο.  Σήμερα, μετά από περισσότερα από 130 χρόνια καινοτομίας, η εταιρεία του Kintaro Hattori εξακολουθεί να είναι αφιερωμένη στην τελειότητα που ο ιδρυτής πάντα προσπαθούσε να επιτύχει. Το 1892 ο Kintaro Hattori αγόρασε ένα αχρηστευμένο εργοστάσιο στο Τόκιο και δημιουργήθηκε η Seikosha (στα Ιαπωνικά, "Seiko" σημαίνει "εξαιρετικό", "λεπτό" ή "επιτυχία" και "sha" σημαίνει σπίτι). Ήταν εδώ που ο Kintaro Hattori παρήγαγε τα πρώτα του ρολόγια και αυτό σηματοδότησε την αρχή μιας εταιρείας που επρόκειτο να γίνει ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές ρολογιών στον κόσμο.

Καθ' όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του 1890, η επιτυχία της επιχείρησης ρολογιών τοίχου Seikosha αυξήθηκε και ο Kintaro προσπάθησε να διευρύνει το φάσμα της επιχείρησής του. Το 1895, δημιούργησε ένα ρολόι τσέπης, το Timekeeper. Ήταν ένα ζωτικό βήμα προς τα εμπρός, χωρίς το οποίο το μέλλον της Seiko θα ήταν πολύ διαφορετικό καθώς άνοιξε το δρόμο για το πρώτο ιαπωνικό ρολόι χειρός. Το 1969, η Seiko παρουσίασε το Astron, το πρώτο ρολόι χαλαζία στον κόσμο. Όταν παρουσιάστηκε κόστιζε όσο ένα μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητο. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η Seiko παρήγαγε τον πρώτο αυτόματο χαλαζία που συνδύαζε τα χαρακτηριστικά ενός αυτόματου ρολογιού με την ακρίβεια χαλαζία. Το ρολόι τροφοδοτείται εξ'ολοκλήρου από την κίνησή του στην καθημερινή χρήση. Το 1991, για να αυξηθεί η δημοτικότητα, αυτά τα ρολόγια κυκλοφόρησαν ξανά με το όνομα Seiko Kinetic.

Το 1985, η Orient και η Seiko δημιούργησαν ένα κοινό εργοστάσιο. Η εταιρεία ιδρύθηκε (K. Hattori & Co., Ltd.) το 1917 και μετονομάστηκε σε Hattori Seiko Co., Ltd. το 1983 και Seiko Corporation το 1990. Η Seiko είναι ίσως πιο γνωστή για τα ρολόγια χειρός, τα οποία παράγονται απο τη ίδια τη εταιρεία. Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο βασικά αντικείμενα όπως μικρογρανάζι, κινητήρες, κρυσταλλικούς ταλαντωτές, μπαταρίες, αισθητήρες και οθόνες LCD, αλλά και δευτερεύοντα στοιχεία όπως τα λάδια που χρησιμοποιούνται για τη λίπανση των ρολογιών και τις φωτεινές ενώσεις που χρησιμοποιούνται στους δείκτες και τους καντράν.

Η Seiko παράγει ρολόγια με χαλαζία, κινητικές, ηλιακές και μηχανικές κινήσεις με ποικίλες τιμές.  Για να διαχωρίσει τις ομάδες πελατών, η Seiko έχει δημιουργήσει πολλές διαφορετικές μάρκες στην Ιαπωνία και τη διεθνή αγορά, συμπεριλαμβανομένων των Lorus, Pulsar και Alba. Η Seiko διαθέτει αρκετές γραμμές όπως η "Seiko Chronograph", "Seiko 5", "Credor", "Prospex", "Presage", "Velatura" και η σειρά "Grand Seiko".

Το Seiko 5 είναι ένα πρότυπο που πληρούν πολλά μοντέλα μηχανικών ρολογιών Seiko από την εισαγωγή του Seiko 5 τη δεκαετία του 1960. Ο διευθυντής πτήσεων της NASA, Τζιν Κραντς, φορούσε ένα Seiko 5 μοντέλο 6119-8460 κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της καριέρας του. Ήταν στον καρπό του όταν το πλήρωμα του Apollo 11 άγγιξε τη σεληνιακή επιφάνεια, όταν έγινε η έκρηξη του Apollo 13, και καθ 'όλη τη διάρκεια της καριέρας του στη NASA. Η σειρά Seiko Presage είναι μια πλήρως μηχανική σειρά, ένα βήμα παραπάνω από τα βασικά μοντέλα Seiko 5. Έχει ελαφρώς πιο περίτεχνα σχέδια και σύνθετες κινήσεις, όπως καντράν με λάκα urushi. Η σειρά Prospex περιλαμβάνει τις επαγγελματικές σειρές ρολογιών, όπως τα καταδυτικά ρολόγια SEIKO.

Το πρώτο Grand Seiko κυκλοφόρησε το 1960 και βασίστηκε στο προηγούμενο high-end ρολόι της Seiko, CROWN. Αυτό το Grand Seiko διαθέτει μηχανισμό με 25-jewel και κατασκευάστηκαν μόνο 36.000 μονάδες. Αυτό ήταν επίσης το πρώτο ρολόι που κατασκευάστηκε στην Ιαπωνία και βασίστηκε στο πρότυπο χρονομέτρου της Seiko. Ορισμένα ρολόγια Grand Seiko ενσωματώνουν επίσης το επαναστατικό κίνημα Spring Drive της εταιρείας, μια κίνηση που είναι ένας συνδυασμός μεθόδων αυτόματης και χρονομέτρησης χαλαζία, που οδηγεί σε απαράμιλλη ακρίβεια στον κόσμο των αυτόματων ρολογιών χειρός, το πιο διάσημο από τα οποία είναι το SBGA011 Grand Seiko "Snowflake". ", που φιλοξενεί την κίνηση 9R Spring Drive.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 57 από : 57