• (+30) 27410 - 88000
Στέφανα

Στέφανα Γάμου

Όταν η σκέψη μας οδηγήσει στο γάμο, ένα από τα πρώτα πράγματα που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα στέφανα. Τα στέφανα στο γάμο τα συναντούμε από την αρχαία Ελλάδα όπου τα φορούσαν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Φτιάχνονταν από φυσικά υλικά όπως κληματόβεργες και ελιές και ήταν στολισμένα με λεμονανθούς και διάφορα άλλα άνθη λουλουδιών που συμβόλιζαν την καθαρότητα και την αγνότητα.

Τα στέφανα θεωρούνται σύμβολα βασιλικά. Συμβολίζουν το νέο βασίλειο που δημιουργείται με το μυστήριο του γάμου. Κατά τη βυζαντινή περίοδο θύμιζαν τις αυτοκρατορικές κορώνες. Στα πρωτοχριστιανικά  χρόνια, τα στέφανα γάμου υπήρχαν στην εκκλησία και ήταν κοινά για όλους. Αργότερα, το κάθε νέο ζευγάρι είχε τα δικά του στέφανα τα οποία και κρατούσε σπίτι του μετά τη τελετή του γάμου. Αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σήμερα.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θέλοντας να είναι δίπλα σας και σε αυτήν την όμορφη και ευτυχισμένη στιγμή της ζωής σας, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη συλλογή από στέφανα γάμου. Μέσα σε αυτήν θα βρείτε ασημένια, επάργυρα ή από πορσελάνη στέφανα σε ρομαντικό ή μοντέρνο ύφος και στυλ ανάλογα με αυτό που ταιριάζει στο προσωπικό σας γούστο.

Υπέροχα στέφανα στολισμένα με άνθη από πορσελάνη ιδανικά για μια ρομαντική και αέρινη εμφάνιση περιμένουν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο την εμφάνισή σας. Διακριτικά στέφανα κάνουν την παρουσία σας απαλή και αέρινη. Κρύσταλλα Swarovski σε μοναδικά στέφανα για να θυμίζει η παρουσία σας παραμύθι. Γήινα υλικά όπως πλεγμένο σχοινί λινάτσα και δαντέλα, διακοσμημένο με πορσελάνινα λουλούδια και λεμονανθούς, έτοιμα να ενώσουν την ουράνια πνευματική υπόσταση του γάμου με τη γήινη.

Χαρίστε στο γάμο σας μοναδικότητα, λάμψη και αριστοκρατικότητα και στεφθείτε η βασίλισσα της ημέρας.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 30 από : 30