info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Δώρα για Ορκωμοσία / Αποφοίτηση - Κόσμημα Δώρο για Πτυχιούχο

Δώρα για Ορκωμοσία / Αποφοίτηση - Κόσμημα Δώρο για Πτυχιούχο

Η μέρα της αποφοίτησης είναι μία από τις ομορφότερες και σημαντικότερες στιγμές στη ζωή κάθε νέου ανθρώπου, αφού σηματοδοτεί την επιβράβευση των κόπων του αλλά και την έναρξη της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας.

Πολλοί είναι αυτοί, φίλοι και συγγενείς, που σπεύδουν να συγχαρούν των επιτυχόντα, τόσο με την παρουσία τους στην εκάστοτε τελετή ορκωμοσίας όσο και με την προσφορά κάποιου δώρου.

Πέρα από τα λουλούδια και τα μπαλόνια που μπορεί να συνοδεύουν μια τέτοια στιγμή, τα δώρα που προσφέρονται σε πολλές περιπτώσεις διαθέτουν έναν πιο συμβολικό αλλά και πολύτιμο χαρακτήρα, καθώς θα συντροφεύουν το νέο απόφοιτο στην υπόλοιπη ζωή του και θα συνδέονται διαχρονικά με τις αναμνήσεις μιας τόσο ξεχωριστής στιγμής.

Ανάμεσα στην πληθώρα των επιλογών που υπάρχουν, μια υπέροχη ιδέα είναι η προσφορά ενός κοσμήματος ως δώρο ορκωμοσίας. Είτε εξατομικευμένο, με κάποιο όνομα ή ημερομηνία στο στολισμό του, είτε διαθέτοντας κάποιο χαρακτηριστικό μοτίβο το οποίο παραπέμπει σε αποφοίτηση, είτε απλά διαθέτοντας έναν διαχρονικό και κομψό χαρακτήρα, τα κοσμήματα που μπορούν να προσφερθούν σε μία ορκωμοσία αποτελούν μια μοναδική συλλογή και μια επιλογή που σίγουρα θα προσδώσει χαρά και συγκίνηση σε κάθε πτυχιούχο.

Σε περιπτώσεις που το πτυχίο σχετίζεται με συγκεκριμένα επαγγέλματα τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως του γιατρού ή με δουλειά γραφείου, καθώς και σε περιπτώσεις που η επιλογή του δώρου επιθυμούμε να έχει έναν πιο αυστηρό αλλά και διαχρονικό χαρακτήρα, τότε μια εκπληκτική επιλογή είναι η προσφορά ενός συμβολικού διακοσμητικού ή μιας υπέροχης πένας που θα συντροφεύουν τον απόφοιτο στον στίβο της επαγγελματικής του καριέρας.

Αν πάλι απλά αναζητάτε κάτι απλό και συμβολικό για να χαρίσετε στον αγαπημένο φίλο ή συγγενή σας την ξεχωριστή αυτή ημέρα και το οποίο θα απολαμβάνει να φοράει καθημερινά και σε κάθε περίπτωση, αποτελώντας παράλληλα μια όμορφη υπενθύμιση της μοναδικής αυτής στιγμής, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα υπέροχο ρολόι ή ένα κόσμημα με πιο ουδέτερα χαρακτηριστικά, όπως ένα διαχρονικό βραχιόλι.

Ανάλογα λοιπόν με την περίσταση αλλά και το budget  που θέλετε να διαθέσετε, οι επιλογές δώρων, πολύτιμων και διαχρονικών, για νέους αποφοίτους ποικίλουν, και στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αλλά και να κατασκευάσουμε για εσάς ένα εκπληκτικό κόσμημα που θα συντροφεύει το νέο πτυχιούχο στο επαγγελματικό του ξεκίνημα!

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990