Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Κολιέ

Ασημένια Ανδρικά Κολιέ

Τα κολιέ αποτελούν ένα από τα πιο συνηθισμένα ανδρικά κοσμήματα χάρη στην εύκολη ένταξη τους σε πολλά και διαφορετικά στυλ αλλά και στην ιδιαίτερη φινέτσα που μπορούν να προσδώσουν σε μια ανδρική εμφάνιση.
 
Πέρα από την καλλωπιστική χρήση τους, τα ανδρικά κολιέ μπορούν να αντικατοπτρίζουν την προσωπικότητα του κατόχου τους αλλά και να διαθέτουν ιδιαίτερη συναισθηματική και συμβολική αξία. Τα ασημένια ανδρικά κολιέ, κατασκευασμένα από ένα εκπληκτικά φωτεινό αλλά και ουδέτερο χρωματικά μέταλλο, αποτελούν ένα κόσμημα που οι περισσότεροι άνδρες επιλέγουν για να εντάξουν στις εμφανίσεις τους, καθώς μπορεί πολύ εύκολα να συνδυαστεί με διαφορετικές γκαρνταρόμπες αλλά και να υπηρετήσει κάθε διαφορετική πρακτική απαίτηση.

Στολισμένα με μια πλούσια ποικιλία μοτίβο, όπως τσεκούρια, ξίφη, συμβολικές αναπαραστάσεις αλλά και φυλαχτά, τα ανδρικά κολιέ που είναι κατασκευασμένα από ασήμι αναδεικνύουν μοναδικά την αρρενωπή προσωπικότητα του κατόχου τους και τονίζουν διακριτικά το στυλ και την αισθητική του.
 
Κατασκευασμένα για να ξεχωρίζουν αλλά και να παραμένουν ανεξίτηλα στο χρόνο, τα ανδρικά ασημένια κολιέ θα αγαπηθούν από κάθε άνδρα που αναζητάει κομψότητα αλλά και εκκεντρικότητα σε κάθε στιγμή του.
Περισσότερα
P-39491
113,00 € 150,00 €
Εμφάνιση : 1 - 15 από : 15