• (+30) 27410 - 88000
Δαχτυλίδια

Ασημένια Ανδρικά Δαχτυλίδια

Τα ανδρικά δαχτυλίδια, αποτελούν σήμα κατατεθέν όσων επιλέγουν να ξεχωρίσουν με το στυλ τους και να ενσωματώσουν ένα διαχρονικό κόσμημα, σύμβολο δυναμισμού και κύρους, στις εμφανίσεις τους.
 
Με μια πλούσια ιστορία που ξεκινάει πολύ πίσω στο χρόνο, τα ανδρικά δαχτυλίδια από ασήμι, εμφανίστηκαν το 4.000 π.Χ και αποτελούσαν σύμβολα ευημερίας για αιώνες. Το ασήμι είναι ένα μέταλλο που σχετίζεται με τη σελήνη, λόγω των χρωμάτων του και του φωτός που αντανακλά, και στην Αρχαία Αίγυπτο, όταν πρωτοεμφανίστηκε, θεωρείτο πολυτιμότερο και από το χρυσό.
 
Τα ασημένια ανδρικά δαχτυλίδια, με την αργυρόλευκη λάμψη τους, αποτελούν ένα εξαιρετικά δημοφιλές ανδρικό αξεσουάρ, τόσο για τη διαχρονική κομψότητα τους, όσο και για την εύκολη ένταξη τους σε διαφορετικές εμφανίσεις και στυλ. Συνδυάζονται εκπληκτικά με πολλούς πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους καθώς και με άλλα μέταλλα όπως χρυσός και ατσάλι. Διατίθενται συνήθως σε πιο λιτές σχεδιαστικές γραμμές, μπορούν όμως να είναι εξίσου έντονα και επιβλητικά με ιδιαίτερα σκαλίσματα και μοτίβα.
 
Τα περισσότερα ανδρικά δαχτυλίδια από ασήμι, κατασκευάζονται από ασήμι 925°, που είναι και ο συνηθέστερος τύπος ασημιού που χρησιμοποιείται στην αργυροχρυσοχοΐα. Αυτό σημαίνει ότι το τελικό αποτέλεσμα αποτελείται από 92.5% άργυρο και το υπόλοιπο μέταλλο είναι χαλκός. Το ασήμι αυτού του τύπου αποκαλείται sterling και σε αντίθεση με το καθαρό ασήμι, είναι οικονομικότερο και περισσότερο ανθεκτικό.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 44 από : 44