• (+30) 27410 - 88000
Δαχτυλίδια

Χρυσά Ανδρικά Δαχτυλίδια

Κίτρινος χρυσός και λευκόχρυσος, δύο αποχρώσεις του πολύτιμου αυτού μετάλλου που αποτελούν νούμερο ένα επιλογή για τη δημιουργία ανδρικών δαχτυλιδιών. Τα ανδρικά χρυσά δαχτυλίδια, διαχρονικά κλασικά και ελκυστικά, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις όσων θέλουν να ξεχωρίσουν με το προσεγμένο και αψεγάδιαστο στυλ τους.
 
Με μια παράδοση που ξεκινάει πολύ πίσω στο χρόνο, τα ανδρικά δαχτυλίδια χαρακτηρίζονται από έντονους συμβολισμούς και ιδιαίτερη σημειολογία. Τα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια, αποτελούν σύμβολο ένδειξης πλούτου, κύρους και στυλ. Η άφθαρτη φύση του χρυσού, τα κάνει ένα από τα αγαπημένα κοσμήματα όσων θέλουν να έχουν στη συλλογή τους ένα πραγματικά πολύτιμο κόσμημα.
 
Ταιριάζουν με μια μεγάλη ποικιλία πολύτιμων λίθων, όπως διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια αλλά και με εντυπωσιακές ορυκτές πέτρες όπως μαύρο όνυχα και γρανάδα. Μπορούν επίσης να διακοσμηθούν εκπληκτικά με μαύρο πλατίνωμα και παρόλη τη σκληρότητα του χρυσού, να σκαλιστούν με ιδιαίτερα σχέδια και μοτίβα.
 
Τα ανδρικά χρυσά δαχτυλίδια, είναι ένα κόσμημα που μπορεί να φορεθεί σε οποιαδήποτε περίσταση και να συνδυαστεί αρμονικά με κάθε εμφάνιση και στυλ. Ανάλογα με το μέγεθος και τη διακόσμηση του δαχτυλιδιού, μπορεί να φορεθεί τόσο καθημερινά όσο και σε πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Δεν υπάρχει κανένας αυστηρός κανόνας για τον τρόπο αλλά και για τα δάχτυλο στο οποίο θα φορεθεί ένα ανδρικό δαχτυλίδι - η επιλογή έγκειται αποκλειστικά στην αισθητική και τις προτιμήσεις του κατόχου του.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 43 από : 43