• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: NIXON

NIXON Ρολόγια

Για ένα ρολόι τόσο κομψό όσο και λειτουργικό, μην κοιτάξετε πέρα από ένα ρολόι Nixon. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1997 στη μικρή πόλη Encinitas της Καλιφόρνια. Ένας από τους ιδρυτές, ο Chad DiNenna, έψαχνε ένα ρολόι για τον εαυτό του και δεν ήταν ικανοποιημένος με την επιλογή των διαθέσιμων ρολογιών στην αμερικανική αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ίδρυσε μαζί με τον συνάδελφό του Andy Laats τα ρολόγια Nixon.

Ο πρώτος κατάλογος που κυκλοφόρησε περιελάμβανε επτά Nixon ρολόγια και η διανομή τους πραγματοποιήθηκε σε μικρά αθλητικά καταστήματα. Η ταχεία εξέλιξη οδήγησε στη δημιουργία του πρώτου εκθεσιακού χώρου στην Ευρώπη το 2000. Ξεκίνησε με στόχο να δημιουργήσει όμορφα ρολόγια που θα επιβιώσουν από έναν ενεργό τρόπο ζωής και σίγουρα πέτυχε τον στόχο του. Η γκάμα μπορεί να αντέξει όλες τις καταπονήσεις του σερφ, του πατινάζ και του σνόουμπορντ ... ή απλά να φορεθεί ως αξεσουάρ.

Η συλλογή περιλαμβάνει ρολόγια τόσο ανδρικά όσο και γυναικεία. Παραδοσιακά, ρετρό, ψηφιακά, αναλογικά και μοντέρνα περιλαμβάνονται όλα στη συλλογή, σε μια μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υλικών, όπως χρυσό, μαύρο, λευκό και γκρι. Στα χρόνια ύπαρξής της πλέον, η Nixon έχει κερδίσει και συνεχίζει να κερδίζει εκατομμύρια καρδιές σε όλο τον κόσμο με το μοναδικό και ανεπανάληπτο στυλ της.
 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 10 από : 10