Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Βέρες

Βέρες Λευκόχρυσες

Απόλυτα εντυπωσιακές και ταυτόχρονα διακριτικές και διαχρονικές, οι λευκόχρυσες βέρες γάμου, είναι ένα κόσμημα μοναδικής αισθητικής που τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν για να τους συνοδεύσει σε μια ξεχωριστή στιγμή.
 
Ο λευκόχρυσος είναι ίσως το πιο δημοφιλές μέταλλο για δαχτυλίδια γάμου λόγω της εκλεπτυσμένης λαμπρότητας και της κομψότητας του. Οι λευκόχρυσες βέρες γάμου, δεν είναι απλά ένα κλασικό δαχτυλίδι, αλλά είναι η ιδανική επιλογή για όσα ζευγάρια αναζητούν μια λευκή και δροσερή μεταλλική εμφάνιση στο δαχτυλίδι που θα τους συντροφεύει μια ζωή.
 
Η κλασική, λιτή φύση μιας λευκόχρυσης βέρας, τη μετατρέπει σε εκπληκτικό καμβά ώστε να μπορεί εξαιρετικά εύκολα να συνδυαστεί με άλλα μέταλλα και με μια πληθώρα πολύτιμων λίθων. Η λευκή επιφάνεια αυτού του μετάλλου, μοιάζει με καθρέφτη που αιχμαλωτίζει μοναδικά τη ζεστασιά και τη λάμψη των διαμαντιών. Είναι εξαιρετική βάση επίσης για λίθους όπως τα λευκά ζιργκόν αλλά και για εντονότερες και πιο εκκεντρικές χρωματικά επιλογές όπως τα ζαφείρια, τα ρουμπίνια και τα σμαράγδια.
 
Όπως όλες οι βέρες γάμου, έτσι και οι λευκόχρυσες, μπορούν να κατασκευαστούν σε δύο διαφορετικά στυλ τα οποία θα ικανοποιούν ξεχωριστά την αισθητική και τις απαιτήσεις του κατόχου τους. Ο λευκόχρυσος είναι επίσης ένα μέταλλο το οποίο μπορεί εύκολα να σκαλιστεί και να χαραχθεί, δίνοντας έτσι την επιλογή της ένταξης ενός απόλυτα προσωπικού μηνύματος στο εσωτερικό των είδη ξεχωριστών αυτών δαχτυλιδιών.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 249