• (+30) 27410 - 88000
Βέρες

Απλές Βέρες Γάμου

Οι βέρες γάμου είναι ένα κόσμημα που θα συντροφεύει το νεόνυμφο ζευγάρι καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής ζωής του, για αυτό και οι απλές βέρες γάμου είναι μια υπέροχη επιλογή για όσους αναζητούν μια πιο διακριτική και ταυτόχρονα πολύτιμη εκδοχή του ξεχωριστού αυτού συμβόλου.
 
Συνοδευόμενες από μια ιδιαίτερη ιστορία και ταυτισμένες με την παράδοση, οι βέρες είναι ένα κόσμημα που η χρήση του ξεκινάει αρκετούς αιώνες πριν. Κατά το Μεσαίωνα, οι νεόνυμφοι αντάλλασαν δαχτυλίδια δέσμευσης την ημέρα των αρραβώνων τους, τα οποία διέθεταν μια εξαιρετικά απλή μορφή και αποτελούνταν ουσιαστικά από έναν μεταλλικό κρίκο. Κατά την ίδια περίοδο, τα παραμύθια παρουσίαζαν ιππότες, οι οποίοι έκοβαν τα δαχτυλίδια τους στη μέση και προσέφεραν το μισό του κοσμήματος στην εκλεκτή της καρδιάς του, ενώ οι ίδιοι κρατούσαν το άλλο μισό κομμάτι, ώστε όταν ο κύκλος τελικά ενωνόταν να συμβόλιζε το ένα, το παν.
 
Οι απλές βέρες γάμου, είναι ένα κόσμημα που διαθέτει έναν πιο minimal και ήσυχο σχεδιασμό, χωρίς όμως αυτό να του στερεί τη λάμψη και τη κομψότητα που το χαρακτηρίζει. Στην πιο διακριτική εκδοχή τους, μπορεί να μη φέρουν κανένα διάκοσμο, μπορεί όμως να διαθέτουν κάποιο διακριτικό χάραγμα ή λίθο στην επιφάνεια τους.
 
Υπέροχες, φινετσάτες και πολύτιμες, οι απλές βέρες γάμου είναι ένα εκπληκτικό κόσμημα, ταυτισμένο με μια ξεχωριστή και παραμυθένια στιγμή.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 211