• (+30) 27410 - 88000
Στέφανα

Ασημένια Στέφανα Γάμου

Με μια εκπληκτική γκάμα επιλογών, τόσο ως προς το στολισμό αλλά και ως προς το σχεδιασμό, τα ασημένια στέφανα γάμου αποτελούν ένα στολίδι που μπορεί να συντροφεύσει μοναδικά κάθε ζευγάρι την ξεχωριστή ημέρα του γάμου τους.
 
Κατά τα Βυζαντινά χρόνια, όταν το τελετουργικό του γάμου ξεκίνησε να αποτελεί ιερό μυστήριο απόλυτα ταυτισμένο με τη θρησκεία του Χριστιανισμού, τα στέφανα γάμου διέθεταν έναν ιδιαίτερα συμβολικό και πνευματικό χαρακτήρα. Στολισμένα από άνθη λεμονιάς, αντικατόπτριζαν την αγνότητα που συνόδευε το ζευγάρι τη στιγμή του μυστηρίου ενώ παράλληλα συμβόλιζαν την ένωση του ανθρώπου με το Θεό μέσα από ευλογία που οι νεόνυμφοι λάμβαναν.
 
Τα ασημένια στέφανα γάμου, διατίθενται σε μια μοναδική ποικιλία επιλογών σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, τον στολισμό αλλά και την αισθητική που συνοδεύει το τελικό αποτέλεσμα. Μπορούν να διαθέτουν έναν απόλυτα minimal χαρακτήρα ή να εμπεριέχουν μικρές πινελιές που θα τα κάνουν να ξεχωρίζουν, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των μελλοντικών συζύγων.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 40 από : 40