• (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα με Ζαφείρι

Χαρακτηρισμένο από το έντονο, ονειρικό μπλε χρώμα του και από την επιβλητική του λάμψη, το ζαφείρι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους πολύτιμους λίθους ως εναλλακτική πρόταση μονόπετρου δαχτυλιδιού.
 
Τα μονόπετρα με ζαφείρι, κατά τα χρόνια αποτελούν μια ξεχωριστή επιλογή για διάσημους (και όχι μόνον) αποδέκτες, όπως η Πριγκίπισσα Νταϊάνα, που το 1981 δέχτηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο ένα μονόπετρο με ζαφείρι 18 καρατίων, ως δαχτυλίδι αρραβώνων.
 
Το ζαφείρι, γενέθλιος λίθος του μήνα Σεπτεμβρίου, εκφράζει τη τέλεια ισορροπία ανάμεσα στην κλασική ομορφιά και τη σύγχρονη έκφραση. Μπορεί να είναι ευρέως γνωστό για το έντονο μπλε χρώμα του αλλά ένα από τα πλεονεκτήματα του είναι ότι συναντάται σε ποικιλία αποχρώσεων όπως ροζ, μωβ, κίτρινο, λευκό και μαύρο.
 
Τα μονόπετρα δαχτυλίδια με ζαφείρι, όπως και τα διαμαντένια δαχτυλίδια με ζαφείρι, διαθέτουν μεγάλη παράδοση καθώς συμβολίζουν την πίστη, την ειλικρίνεια και την αφοσίωση. Στη μεσαιωνική εποχή, οι επίσκοποι φορούσαν δαχτυλίδια από ζαφείρι για να συμβολίσουν ότι είναι παντρεμένοι με την εκκλησία.
 
Το ζαφείρι είναι το στολίδι της ψυχής, γεγονός που το καθιστά την τέλεια επιλογή για την αδελφή ψυχή σας. Ένα μονόπετρο δαχτυλίδι με ζαφείρι αποτελεί ένα ξεχωριστό κόσμημα που συμβολίζει την αιώνια αγάπη και μαγνητίζει διαχρονικά με τη λάμψη του!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 151