Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Ροζ Χρυσό Μονόπετρα

Παραμυθένια και εντυπωσιακά λαμπερά, τα μονόπετρα από ροζ χρυσό είναι κοσμήματα που αποπνέουν έντονο ρομαντισμό και ξεχωριστή κομψότητα. Αποτελούν μια μοναδική επιλογή για δαχτυλίδι αρραβώνων με τη δημοφιλία τους να αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία χρόνια.
 
Ο ροζ χρυσός είναι ένα μέταλλο που ταιριάζει υπέροχα σε όλες τις αποχρώσεις του δέρματος και συναντάται σε μεγάλη ποικιλία πολύτιμων λίθων. Είναι γνωστό επίσης πως τα λευκά διαμάντια αντανακλούν το χρώμα του μετάλλου που τα περιστοιχίζει, γι' αυτό και τα διαμάντια στα δαχτυλίδια από ροζ χρυσό, έχουν μια ανεπαίσθητη ροζ απόχρωση.
 
Τα μονόπετρα από ροζ χρυσό είναι επίσης εξαιρετική επιλογή για εναλλακτικό δαχτυλίδι αρραβώνων. Η γλυκιά απόχρωση του μετάλλου αυτού, ταιριάζει υπέροχα με πολύχρωμα διαμάντια και ειδικά με μαύρο, καθώς και με άλλους πολύτιμους λίθους όπως ρουμπίνι, σμαράγδι, ζαφείρι, γρανάδα και αμέθυστο.
 
Χαρακτηρισμένο από σαγηνευτική γοητεία και άπλετο ρομαντισμό, ένα μονόπετρο από ροζ χρυσό, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διαθέτει ένα ξεχωριστό και εντυπωσιακό κόσμημα στη συλλογή της.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 315