Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα με Σμαράγδι

Ο λίθος της άνοιξης στο χρώμα της ελπίδας, το σμαράγδι αποτελεί μια πέτρα που κάθε γυναίκα ποθεί στη συλλογή της. Για το λόγο αυτό τα μονόπετρα με σμαράγδι, κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στις προτιμήσεις όσων θέλουν ένα εντυπωσιακό και εναλλακτικό δαχτυλίδι γάμου.
 
Το σμαράγδι συμβολίζει την αρμονία, την αναγέννηση και την ανάπτυξη. Οι θρύλοι του παρελθόντος λένε πως όποιος φορούσε σμαράγδια είχε την ικανότητα να προβλέπει το μέλλον και πως αποτελούσε προστατευτική πέτρα έναντι των ασθενειών. Θεωρείται επίσης πως η ευεργετική ενεργειακή του φύση βοηθάει στην αίσθηση ηρεμίας και ασφάλειας, ενώ όσοι δείχνουν προτίμηση στο λίθο αυτό, χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και λογική.
 
Η μαγευτική πράσινη απόχρωση τους, κάνει τα σμαράγδια ακαταμάχητα και έναν από τους πιο δημοφιλείς πολύτιμους λίθους για γυναικεία κοσμήματα. Τα μονόπετρα από σμαράγδι, διατίθενται σε διάφορους συνδυασμούς μετάλλων, μοτίβα και σχεδιασμούς. Είναι μια εκπληκτική επιλογή για όσους αναζητούν ένα ξεχωριστό και παραμυθένιο μονόπετρο.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 95