• (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα με Ρουμπίνι

Στο χρώμα του πάθους και της φωτιάς, το ρουμπίνι είναι ένας λίθος που μαγνητίζει τα βλέμματα με την υπέροχη λάμψη του. Τα μονόπετρα με ρουμπίνι αποτελούν ένα κόσμημα που εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα εναλλακτικό δαχτυλίδι γάμου.
 
Το ρουμπίνι είναι η γενέθλια πέτρα του μήνα Ιουλίου και συμβολίζει το θάρρος και τη δύναμη. Διώχνει τη θλίψη, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και αποτοξινώνει το σώμα.Έχει χρησιμοποιηθεί για να στολίσει κοσμήματα βασιλιάδων και σπαθιά ιπποτών καθώς και εμβληματικά κοσμήματα όπως το εντυπωσιακό περιδέραιο της Elizabeth Taylor.
 
Τα μονόπετρα με ρουμπίνι διατίθενται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μοτίβων ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του λίθου αναδεικνύεται εκπληκτικά τόσο με λευκόχρυσο όσο και με κίτρινο χρυσό. Μια εξίσου δημοφιλής και άκρως εντυπωσιακή επιλογή είναι τα μονόπετρα σε στυλ ροζέτα με κεντρική πέτρα ρουμπίνι και διαμάντια περιμετρικά. Απευθύνονται σε γυναίκες με έντονη και εκρηκτική προσωπικότητα που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 57 από : 57