• (+30) 27410 - 88000

Κρεμαστά Σκουλαρίκια

Τα κρεμαστά σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο και διαθέτει την εκπληκτική ιδιότητα να αναβαθμίζει κάθε look με μια διακριτική, ή και όχι, πινελιά λάμψης.
 
Στο Kotsonis Jeweler, με περισσότερες από 900 επιλογές, διαθέτουμε μια πλούσια και ποικιλόμορφη συλλογή, η οποία απαρτίζεται από κρεμαστά σκουλαρίκια με ιδιαίτερες σχεδιαστικές γραμμές και πληθώρα μοτίβων και στολισμών. Λαμπερές ροζέτες, μοντέρνες δημιουργίες στολισμένες με φανταστικούς πολύτιμους λίθους, σκουλαρίκια με αρχαιοελληνικά και βυζαντινά στοιχεία αλλά και πιο κλασικές επιλογές συνδιαμορφώνουν μια συλλογή μέσα στην οποία μπορεί ο καθένας να εντοπίσει το κόσμημα που επιθυμεί.
 
Παράλληλα, στον χώρο μας διαθέτουμε ένα άρτια εξοπλισμένο και καταρτισμένο εργαστήριο, στο οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το κόσμημα της επιλογής σας, σχεδιασμένο με βάση τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Το έμπειρο προσωπικό μας θα χαρεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις δυνατότητες του εργαστηρίου μας αλλά και τις συλλογές μας και να λύσει κάθε απορία σας.

Και φυσικά με δωρεάν μεταφορικά και πληρωμή σε έως 6 άτοκες δόσεις, το αγαπημένο σας ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια είναι ένα μόνο... click μακριά!
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 990