Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Μεγάλα Εντυπωσιακά Κολιέ

Τα μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ, χωρίς πολλές συστάσεις, είναι ένα statement κόσμημα το οποίο μπορεί να απογειώσει οποιαδήποτε εμφάνιση στην οποία θα ενσωματωθεί.

Τα κολιέ είναι ένα κόσμημα που υπάρχει σχεδόν από την αυγή του πολιτισμού. Τα πρώτα κολιέ ήταν κατασκευασμένα από φυσικά κοχύλια ή πέτρες. Αυτά αντικαταστάθηκαν από μοντέρνες χάντρες, που έχουν βρεθεί σε προϊστορικούς τάφους. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έφτιαχναν συνήθως χάντρες από γυαλί, γλάσο και κεραμικά, και προσάρμοζαν αυτά τα αντικείμενα σε υπέροχα κολιέ.

Με την εφεύρεση της αλυσίδας, τα κολιέ άλλαξαν μορφή και έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή. Γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι, Έλληνες και Ρωμαίοι φορούσαν συνήθως γούρια γύρω από το λαιμό τους για να προστατευτούν από το κακό.

Τα κολιέ μεγαλύτερου μεγέθους και με έντονους σχεδιασμούς και στολισμούς, είναι επίσης ένα κόσμημα που δεν αποτελεί επίτευγμα της σύγχρονης μόδας. Βασιλιάδες, αυτοκράτορες, ευγενείς ακόμα και ιερείς ανά τους αιώνες, έχουν φορέσει τέτοιου τύπου εκπληκτικά κοσμήματα, όχι μόνο για λόγους καλλωπισμού, αλλά κυρίως για τις συμβολικές και κοινωνικές ερμηνείες που αυτά διέθεταν.

Τα μεγάλα εντυπωσιακά κολιέ, ξεχωρίζουν εξαιτίας του επιβλητικού σχεδιασμού τους αλλά και της λάμψης τους. Είναι ένα κόσμημα που θα μαγνητίσει τα βλέμματα σε όποια εμφάνιση και αν ενσωματωθεί και μπορεί να αναβαθμίσει αυτόματα κάθε look. Ιδανικά για γυναίκες που αγαπούν να ξεχωρίζουν, τα πληθωρικά αυτά κοσμήματα, μπορούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε κλασικό και μοντέρνο και να λατρευτούν για την ανεπιτήδευτα εντυπωσιακή φύση τους.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 69 από : 69