Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δαχτυλίδια

Δαχτυλίδια με Σμαράγδι

Το σμαράγδι είναι ένας λίθος ονειρικός, και τα δαχτυλίδια με σμαράγδι είναι ένα κόσμημα που η ομορφιά και η λάμψη του δεν μπορούν να αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο.
 
Προερχόμενο από την περσική λέξη zamarad που σημαίνει πράσινη πέτρα και τη σανσκριτική samaraka, το σμαράγδι είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς, ακριβότερους και πολυτιμότερους λίθους στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Σύμφωνα με το μύθο, το σμαράγδι ήταν η αγαπημένη πέτρα της Κλεοπάτρας ενώ για τους ινδουιστές αποτελούσε μία από τις ιερότερες πέτρες σύμφωνα με την αστρολογική εγκυκλοπαίδεια Brhratsamhita. Στις Βέδες, τα  ιερά κείμενα των Ινδών, το σμαράγδι αναφέρεται ως ο λίθος της τύχης και της καλής υγείας, γι' αυτό και οι μαχαραγιάδες φρόντιζαν να έχουν πάντα στην κατοχή τους σμαράγδια.
 
Σαγηνευτικά όμορφο, με μια βαθιά, υπνωτική πράσινη απόχρωση, το σμαράγδι είναι ένας λίθος που κοσμεί μερικά από τα ομορφότερα κοσμήματα παγκοσμίως. Τα δαχτυλίδια με σμαράγδι, κατασκευασμένα από πολύτιμα μέταλλα, στολισμένα με εκπληκτικά διαμάντια αλλά και άλλους πολύτιμους λίθους να συνοδεύουν την κεντρική πέτρα, είναι ένα κόσμημα μοναδικά όμορφο και κομψό.
 
Ιδανικά για κάθε επίσημη περίσταση, υπέροχα ως εναλλακτικά μονόπετρα και αναμφισβήτητα  εντυπωσιακά, τα δαχτυλίδια με σμαράγδι είναι ένα κόσμημα που κάθε γυναίκα θα λατρέψει και θα απολαμβάνει να φορά διαχρονικά.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 99 από : 157