info@jeweler.gr 27410 88000
Expand search form

Βραχιόλια Nomination

COMPOSABLE BRACELETS ΜΕ LINKS ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΟΥ

Βραχιόλια Nomination: Φτιάξε το Δικό σου Composable Bracelet με Links της Επιλογής σου

Nomination: Ιστορική Αναδρομή

Η ιστορία της εταιρίας Nomination ξεκινάει το 1980 στη μαγευτική Φλωρεντία.

Ο εμπνευστής της, Paolo Gensini, μεγάλωσε σε μία αγροτική κοινότητα της Ιταλίας και ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με το τόπο, τις παραδόσεις και την κουλτούρα της μεσογειακής αυτής χώρας.

Η εκτεταμένη εμπειρία του στο χώρο της μεταλλουργίας και της χρυσοχοΐας σε συνδυασμό με την έντονη διαίσθηση του, τον οδήγησαν στη σύλληψη και υλοποίηση μιας ιδέας που θα έφερνε επανάσταση στη ζωή του αλλά και στη βιομηχανία του κοσμήματος παγκοσμίως!

Βασική του επιδίωξη ήταν να δημιουργήσει κοσμήματα τα οποία θα απευθύνονταν σε όλους, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία και την οικονομική επιφάνεια.

Παράλληλα ήθελε να δώσει στις δημιουργίες του ένα πιο προσωπικό χαρακτήρα, έναν πιο έντονο τρόπο σύνδεσης του κοσμήματος με τον κάτοχό του. Βασισμένος σε αυτούς τους άξονες δημιούργησε την σειρά κοσμημάτων Composable.

Τα Composable bracelets ή συνθετικά βραχιόλια αποτελούν μια καινοτόμα ιδέα στον κόσμο του κοσμήματος.

Πρόκειται για πολλούς μεμονωμένους συνδέσμους (links) από ανοξείδωτο ατσάλι, ο καθένας με το δικό του συμβολισμό και σχέδιο, που ενώνονται ώστε να δημιουργήσουν ένα μοναδικό και άκρως προσωπικό κόσμημα.

Την αρχική συλλογή διαρκώς εμπλουτίζουν νέα σύμβολα, φράσεις και υλικά ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι ενισχύεται με χρυσό Κ18, ροζ χρυσό κ9 και ασήμι 925, σμάλτο, πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Δημιουργία Composable Βραχιολιού

Η δημιουργία του βραχιολιού της επιλογής σας στηρίζεται σε τρία πολύ απλά βήματα:

  1. επιλογή του βασικού βραχιολιού
  2. επιλογή των στοιχείων / συνδέσμων (links) και
  3. τη τελική του συναρμολόγηση

Επιλογή Βασικού Βραχιολιού

Οι βάσεις είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι και αποτελούνται από 13 μεμονωμένους συνδέσμους.

Προκειμένου να καλύψουν κάθε απαίτηση τόσου του γυναικείου όσο και του ανδρικού φύλου, οι βάσεις διατίθενται σε ασήμι, χρυσό, ροζ χρυσό, gunmetal και μπλε χρώμα.

Αυτές αποτελούν και τον καμβά πάνω στον οποίο προστίθενται οι επιπλέον προσωπικοί σύνδεσμοι (links).

Βραχιόλι Nomination (Ασήμι)
Βραχιόλι Nomination (Ασήμι)
Βραχιόλι Nomination (Χρυσό)
Βραχιόλι Nomination (Ροζ Χρυσό)
Βραχιόλι Nomination (Gunmetal)
Βραχιόλι Nomination (Gunmetal)
Βραχιόλι Nomination (Μπλε)
Βραχιόλι Nomination (Μπλε)

Επιλογή των Στοιχείων / Συνδέσμων (Links)

Το δεύτερο και πιο δημιουργικό βήμα σχετίζεται με την επιλογή των συνδέσμων που θα διακοσμήσουν το βραχιόλι και θα του δώσουν την προσωπική χροιά που του αναλογεί.

Μέσα από ένα μεγάλο (περισσότερα από 300) φάσμα επιλογών σε σχέδια, χρώματα, λίθους, φράσεις και υλικά μπορείτε να επιλέξετε αυτά που θα δημιουργήσουν ένα μοναδικό βραχιόλι για εσάς ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Τελική Συναρμολόγηση

Χωρίς δέσμευση στη τοποθέτηση, οι σύνδεσμοι μετακινούνται με εύκολο και ασφαλές τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός νέου κοσμήματος… καθημερινά! 

Πιο αναλυτικά:

Βήμα 1: Απομακρύνετε τους συνδέσμους τραβώντας απαλά το βραχιόλι από τα 2 άκρα του.

Βήμα 2: Αποσυνδέστε τους 2 συνδέσμους ανάμεσα στους οποίους θα προσθέσετε το νέο ή τα νέα σας links.

Βήμα 3: Προσθέστε το νέο σας σύνδεσμο με ακριβώς τον αντίστροφο τρόπο που χρησιμοποιήσατε στο προηγούμενο βήμα για να αποσυνδέσετε τους συνδέσμους.

Αυτό ήταν!  Το βραχιόλι σας είναι έτοιμο! Ένα κόσμημα αποκλειστικά φτιαγμένο από εσάς για εσάς, σύμβολο της προσωπικής σας αισθητικής, έμπνευσης και δημιουργικότητας!

Ένα κόσμημα ξεχωριστής προσωπικότητας και μοναδικής ποιότητας με τη σφραγίδα της Nomination!

Getting Inspired

Αν δεν ξέρετε από που να ξεκινήσετε και αναζητάτε μια μικρή έμπνευση, τα παρακάτω βραχιόλια Nomination είναι μια καλή αρχή! 

Nomination & Kotsonis Jeweler

Στο ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ σας προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας μοναδικά δημιουργικής εμπειρίας μέσα από τη συλλογή μας με κοσμήματα Nomination. Αφήστε τη φαντασία σας να σας καθοδηγήσει και κατασκευάστε ένα μοναδικό βραχιόλι για τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Διάβασε ακόμα...

ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ

Η τέχνη στο κόσμημα από το 1990