• (+30) 27410 - 88000
Γυναίκα

Ασημένια Σκουλαρίκια

Πλούσια σε σχεδιασμούς, στολισμούς, διαστάσεις και στυλ, τα ασημένια σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα που διαθέτει μια εκπληκτική δυναμική η οποία πηγάζει από τη πλούσια γκάμα τους αλλά και το διαχρονικό χαρακτήρα τους.
 
Καρφωτά, κρεμαστά, σε μορφή κρίκων αλλά και με χρήση κλιπ στο κλείσιμο, τα ασημένια γυναικεία σκουλαρίκια καταφέρνουν μέσα από τη πολυμορφία τους να καλύψουν κάθε ανάγκη, σε πρακτικό αλλά και αισθητικό επίπεδο. Στην λιτή μεταλλική εκδοχή τους ή στολισμένα με εκπληκτικούς πολύτιμους λίθους, τα σκουλαρίκια που είναι κατασκευασμένα από το μέταλλο της σελήνης, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν κάθε look στο οποίο θα ενσωματωθούν.

Η πληθώρα των σχεδιασμών που τα συναντούμε, μέσα από τη συλλογή με τα γυναικεία ασημένια κοσμήματα του Kotsonis Jeweler, εγγυάται ότι θα μπορέσετε να βρείτε το ζευγάρι εκείνο που θα πλαισιώσει όλες σας τις εμφανίσεις - ακόμα και ως νυφικό κόσμημα.
 
Λαμπερά, διαχρονικά και πολύτιμα, τα ασημένια σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα το οποίο δίκαια διεκδικεί μια θέση στη συλλογή κάθε γυναίκας που λατρεύει τα κοσμήματα που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν κάθε της εμφάνιση. 

Όλα μας τα ασημένια σκουλαρίκια αποστέλλονται δωρεάν σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύονται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν. Παράλληλα, παρέχουμε εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής (εκτός νήσων) και πληρωμή σε 6 άτοκες δόσεις.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 592