Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Ασημένια Σκουλαρίκια Γυναικεία

Πλούσια σε σχεδιασμούς, στολισμούς, διαστάσεις και στυλ, τα ασημένια σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα που διαθέτει μια εκπληκτική δυναμική η οποία πηγάζει από τη πλούσια γκάμα τους αλλά και το διαχρονικό χαρακτήρα τους.
 
Καρφωτά, κρεμαστά, σε μορφή κρίκων αλλά και με χρήση κλιπ στο κλείσιμο, τα ασημένια γυναικεία σκουλαρίκια καταφέρνουν μέσα από τη πολυμορφία τους να καλύψουν κάθε διαφορετική ανάγκη, σε πρακτικό αλλά αισθητικό επίπεδο. Σε λιτή μεταλλική εμφάνιση ή στολισμένα με εκπληκτικούς πολύτιμους λίθους, τα σκουλαρίκια που είναι κατασκευασμένα από το μέταλλο της σελήνης, καταφέρνουν να ξεχωρίσουν και να αναδείξουν κάθε look στο οποίο θα ενσωματωθούν.

Η πληθώρα των σχεδιασμών που τα συναντούμε, μέσα από τη συλλογή με τα γυναικεία ασημένια κοσμήματα του Kotsonis Jeweler, εγγυάται ότι θα μπορέσετε να βρείτε το ζευγάρι εκείνο που θα πλαισιώσει όλες σας τις εμφανίσεις - ακόμα και ως νυφικό κόσμημα.
 
Λαμπερά, διαχρονικά και πολύτιμα, τα ασημένια σκουλαρίκια αποτελούν ένα κόσμημα το οποίο δίκαια διεκδικεί μια θέση στη συλλογή κάθε γυναίκας που λατρεύει τα κοσμήματα που ξεχωρίζουν και αναδεικνύουν κάθε της εμφάνιση. 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 99 από : 656