Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δαχτυλίδια

Ατσάλινα Ανδρικά Δαχτυλίδια

Ένα από τα δημοφιλέστερα ανδρικά αξεσουάρ, με τις ρίζες του πολύ πίσω στο χρόνο, αποτελεί το πλέον διαχρονικό δαχτυλίδι. Και ένα από τα δημοφιλέστερα και ιδιαίτερα μοντέρνα μέταλλα για την κατασκευή ανδρικών δαχτυλιδιών, αποτελεί το ατσάλι.
 
Τα ανδρικά δαχτυλίδια από ατσάλι, είναι μια ιδιαίτερα διαδεδομένη επιλογή τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τα ανδρικά δαχτυλίδια. Σε σύγκριση με άλλα μέταλλα, το ατσάλι είναι ένα εξαιρετικά εύχρηστο και οικονομικό μέταλλο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τόσο casual όσο και εκλεπτυσμένων κοσμημάτων. Εμφανισιακά το ατσάλι και ειδικά το ανοξείδωτο, είναι παρόμοιο με το ασήμι, αλλά είναι σκληρότερο και δεν μαυρίζει ποτέ.
 
Τα ατσάλινα ανδρικά δαχτυλίδια, κατασκευάζονται τόσο σε λιτή γραμμή όσο και σε πιο ιδιαίτερα σχέδια και μεγέθη. Μπορούν να διακοσμηθούν με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, να χαραχτούν αλλά και να σμιλευτούν σε ιδιαίτερα μοτίβα. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα τους, αφορά την ευκολία συντήρησης τους, καθώς το ατσάλι δύσκολα φθείρεται και αλλοιώνεται.  Για το λόγο αυτό, τα ανδρικά δαχτυλίδια από ατσάλι, αποτελούν ένα εξαιρετικά βολικό κόσμημα που δεν απαιτεί ειδικό χειρισμό ή καθαρισμό.
 
Ως ιδιαίτερα ανθεκτικά κοσμήματα, είναι ιδανικά για οποιαδήποτε υπαίθρια ή αθλητική δραστηριότητα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος φθοράς τους. Μπορούν όμως εξίσου άριστα να χρησιμοποιηθούν ως αξεσουάρ σε επαγγελματικές συναντήσεις ή πιο κομψές περιστάσεις. 
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 8 από : 8