Σύνδεση

Σταυρός με Αλυσίδα Χειροποίητος Λευκόχρυσος Κ18 με Διαμάντι

SKU 18175
637,00 531,00 € ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

Μασίφ χειροποίητος σταυρός βάπτισης για κορίτσι με διαχρονικά στοιχεία σχεδίασης, στολισμένος με πολύτιμο λίθο, διαμάντι. Η αλυσίδα είναι ενσωματωμένη στον σταυρό, από λευκόχρυσο Κ18 μήκους 40 cm. Η παραδοσιακή τεχνική κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος σε συνδυασμό με σύγχρονες τεχνικές παραγωγής, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει ως αποτέλεσμα οι σταυροί με διαμάντια της συλλογής μας να αποτελούν κοσμήματα υψηλής ποιότητας!

  • Δωρεάν μεταφορικά
  • 6 άτοκες δόσεις
  • F.A.Q.
Επιλογή χάραξης


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ
Εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες με δικά μας μέσα για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής!
Review Widget


ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ Μέταλλο : Λευκόχρυσο K18 Φινίρισμα : Λουστρέ Βάρος : 4,5 gr Διαστάσεις: Ύψος 30,40mm Πλάτος 19,80mm Πάχος 2,90mm Πέτρα: D 1pc 0.05ct VS1/G Πιστοποίηση : Κοτσώνης

Το Κόσμημα Κοτσώνης μέσω της υπηρεσίας Χάραξης, σας δίνει τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε το κόσμημα, χαράσσοντας το Όνομα ή και την Ημερομηνία που επιθυμείτε. 
Ανάλογα με τους τεχνικούς περιορισμούς, προτείνεται η κατάλληλη θέση, μεταξύ της χάραξης στην πίσω ή στην πλαϊνή όψη, στις οποίες η χάραξη προσφέρεται χωρίς χρέωση. Όταν δεν είναι εφικτό μία από τις προηγούμενες θέσεις υπάρχει η δυνατότητα χάραξης σε πρόσθετο πλακάκι, το οποίο τοποθετείται στην αλυσίδα.