• (+30) 27410 - 88000
ΡΟΛΟΓΙΑ: ARMANI EXCHANGE

ARMANI EXCHANGE Ρολόγια

Τα Armani Exchange είναι η νεανική ετικέτα που δημιουργήθηκε από τον εμβληματικό Ιταλό σχεδιαστή Giorgio Armani, προσφέροντας ρούχα, αξεσουάρ καθώς και ανδρικά και γυναικεία ρολόγια. Το Armani Exchange ρολόι αποτυπώνει την κληρονομιά της μάρκας Armani μέσα από μια σύγχρονη ευαισθησία.

Το λογότυπο Armani Exchange είναι μινιμαλιστικό αλλά ταυτόχρονα αιχμηρό και ισχυρό. Αποτελείται από ένα λεκτικό σήμα και ένα εικονίδιο πάνω από αυτό. Αυτό το καθαρό και ισχυρό έμβλημα χρησιμοποιείται από τη μάρκα μόνο του, χωρίς μέρος λέξης. Μπορεί να εμφανιστεί στους ιστότοπους, στη συσκευασία του ρολογιού, καθώς και σε ετικέτες ρούχων.

Εμπνευσμένα από τα αστικά και βιομηχανικά τοπία, την street-chic κουλτούρα και τη χορευτική μουσική, είναι τα ρολόγια Armani Exchange. Ειδικά κατασκευασμένα για να συμβαδίζουν με το γρήγορο τρόπο ζωής των ανθρώπων της πόλης. Ο λιτός μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την ποιοτική κατασκευή και τις προσιτές τιμές τους έχουν αναδείξει τα ρολόγια του brand σε must-have αξεσουάρ όσων αγαπούν το urban style.

Το πρώτο κατάστημα Armani Exchange άνοιξε τον Σεπτέμβριο του 1991 στην περιοχή SoHo του Μανχάταν και θεωρείται το κορυφαίο κατάστημα. Τα προϊόντα Armani Exchange μπορείτε να τα βρείτε σε περισσότερα από 270 καταστήματα σε 31 χώρες, στον ιστότοπο των εμπορικών σημάτων και τώρα online στο Kotsonis Jeweler.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 20 από : 20