Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Βέρες

Βέρες Ροζ Χρυσό

Πρωτότυπες και ξεχωριστά λαμπερές, οι βέρες γάμου από ροζ χρυσό, είναι μια ιδιαίτερα μοντέρνα επιλογή που διαρκώς κερδίζει έδαφος στις επιλογές των νεόνυμφων ζευγαριών.
 
Ο ροζ χρυσός αποτελεί ουσιαστικά ένα κράμα καθαρού χρυσού και χαλκού, γεγονός που κάνει το συγκεκριμένο μέταλλο ιδιαίτερα ανθεκτικό. Αν είσαστε ένα ζευγάρι που ακολουθεί έναν έντονο τρόπο ζωής, τότε οι βέρες από ροζ χρυσό αποτελούν εξαιρετική επιλογή χάρις στο συνδυασμό της μοναδικά λαμπερής και άφθαρτης φύσης τους. Η εκλεκτής ποιότητα γοητεία και η αναμφισβήτητη κομψότητα αυτών των δαχτυλιδιών, ικανοποιεί εκπληκτικά κάθε πρακτική και αισθητική απαίτηση.
 
Η ζεστή απόχρωση μιας βέρας από ροζ χρυσό, της αποδίδει μια μοναδική ευελιξία, καθώς ταιριάζει υπέροχα σε κάθε τύπο δέρματος και με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς μετάλλων και πολύτιμων λίθων. Ακόμα και μια αντρική βέρα από ροζ χρυσό, είναι ένα εκπληκτικό δαχτυλίδι που κανένας άνδρας δεν θα έπρεπε να διστάζει να φορά.
 
Όπως όλοι οι τύποι χρυσού, έτσι και ο ροζ χρυσός μπορεί να αναδείξει μοναδικά την ιδιαίτερη λαμπρότητα των διαμαντιών και να αποτελέσει εξαιρετική βάση για άλλους πολύτιμους λίθους όπως τα υπέροχα  λευκά ζιργκόν. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα χάραξης του με εκπληκτικά μοτίβα και απόλυτα προσωπικά μηνύματα στο εσωτερικό των βερών, κάνοντας αυτά τα υπέροχα δαχτυλίδια ακόμα πιο προσωπικά και ξεχωριστά.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 60 από : 77