• (+30) 27410 - 88000
  • (+30) 27410 - 88000
Βέρες

Βέρες Χρυσές

Εξαιρετικά κομψές και με σταθερή αξία, οι χρυσές βέρες γάμου είναι ένα κόσμημα απόλυτα διαχρονικό που όσα χρόνια και αν περάσουν τα ζευγάρια θα απολαμβάνουν να τις επιλέγουν και να τις φορούν.
 
Οι βέρες, ως απόλυτο σύμβολο δέσμευσης και υπόσχεσης για παντοτινή αγάπη, είναι ένα κόσμημα πολύ προσωπικό που οι κάτοχοι επιδιώκουν να φορούν καθημερινά. Οι χρυσές βέρες αποτελούν την κλασικότερη εκδοχή αυτού του μοναδικού δαχτυλιδιού, τόσο για την διακριτική αισθητική τους όσο και για τον προσαρμοστικό χαρακτήρα τους. Λόγω του λιτού σχεδιασμού τους, συνδυάζονται εκπληκτικά με μια πληθώρα άλλων κοσμημάτων και μετάλλων και μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση.
 
Πέρα από την κλασική εκδοχή τους, οι χρυσές βέρες γάμου πλέον κατασκευάζονται σε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, υφών και στολισμών. Συχνά κοσμούνται από πολύτιμους λίθους, όπως διαμάντια και λευκά ζιργκόν ή από περίτεχνα σκαλίσματα και μοτίβα. Καθώς όμως απευθύνονται σε δύο άτομα διαφορετικού φύλου, είναι ιδιαίτερα σύνηθες το φαινόμενο, η ανδρική βέρα να είναι πιο λιτή και διακριτική ενώ η γυναικεία πιο πληθωρική.
 
Ο χρυσός είναι ένα άφθαρτο μέταλλο που συμβολίζει τη διάρκεια μιας σχέσης στο χρόνο και ο κίτρινος χρυσός, με την εκπληκτική λάμψη και τη ζεστασιά του, συμβολίζει το φως και τη μαγεία που το ακολουθεί. Για το λόγο αυτό οι χρυσές βέρες, φορεμένες στο δάχτυλο της καρδιάς, είναι ένα σύμβολο τόσο δυνατό που καθρεφτίζει την ολοκλήρωση και την αιώνια αγάπη.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 30 από : 211