• (+30) 27410 - 88000
  • (+30) 27410 - 88000
Νυφικό Κόσμημα

Νυφικά Σκουλαρίκια

Σε μια τόσο ξεχωριστή ημέρα όπως αυτή του γάμου, τα νυφικά σκουλαρίκια μπορεί να είναι το κόσμημα που θα κάνει τη διαφορά στη συνολική εμφάνιση της νύφης. Τα βλέμματα των καλεσμένων είναι στραμμένα στη νύφη και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι υπέρλαμπρη! Και τι καλύτερο από ένα ζευγάρι υπέροχα σκουλαρίκια γάμου;

Πώς Διαλέγει μία Νύφη τα Καλύτερα Σκουλαρίκια Γάμου;

Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και έχει τα δικά της όνειρα για το πως θέλει να είναι ως νύφη. Οι περισσότερες επιλέγουν τα νυφικά τους σκουλαρίκια με βάση το νυφικό αλλά και το χτένισμα τους. Ας δούμε πως μπορείτε να επιλέξετε σε κάθε περίπτωση τα κατάλληλα νυφικά σκουλαρίκια.

Κλασικό νυφικό: Έχετε επιλέξει ένα παραμυθένιο νυφικό; Με μεγάλη ουρά, φουρό, με πέπλο και πέτρες που να το στολίζουν σε διάφορα μέρη; Είστε τυχερές καθώς έχετε πολλές επιλογές για εντυπωσιακά σκουλαρίκια γάμου. Η κλασική ομορφιά του νυφικού μπορεί να συνδυαστεί άψογα με σκουλαρίκια που έχουν διαμάντια ή ζιργκόν. Με ροζέτες, κρεμαστά ή με κρίκους.

Μοντέρνο νυφικό: Αν είστε άνθρωπος που τολμάτε να κάνετε μία πιο ιδιαίτερη επιλογή όπως ένα κοντό νυφικό, ή ένα νυφικό με χρώμα, τότε τα νυφικά σκουλαρίκια πρέπει να είναι το ίδιο ιδιαίτερα. Για παράδειγμα, μία σύγχρονη εμφάνιση δε μπορεί να συνδυαστεί το ίδιο καλά με μονόπετρα σκουλαρίκια ενώ αντίθετα θα ταιριάζει τέλεια με σκουλαρίκια με σειρέ ή περίτεχνα σχέδια. Αν όμως και πάλι δε μπορείτε να αποφασίσετε ποια σκουλαρίκια να διαλέξετε, τότε σκεφτείτε το χτένισμα σας.

Μαλλιά κατεβασμένα: Αν τα μαλλιά σας είναι κάτω, καλό θα είναι να μην επιλέξετε σκουλαρίκια που είναι κρεμαστά γιατί μπορεί να μπερδευτούν με τα μαλλιά και να σας ενοχλούν ή να μην σας κολακεύουν. Έτσι, η λύση των καρφωτών σκουλαρικιών φαντάζει ως η καλύτερη.

Μαλλιά πιασμένα: Αν επιλέξετε τα μαλλιά σας να είναι πιασμένα σε κότσο πάνω ή μαζεμένα με ένα τρόπο, τότε θα πρέπει να προτιμήσετε τα μακριά και λαμπερά σκουλαρίκια. Το πρόσωπο σας πρέπει να γεμίζει με κάτι εντυπωσιακό και αστραφτερό όπως ένα ζευγάρι από κρεμαστά νυφικά σκουλαρίκια με μαργαριτάρια, διαμάντια ή άλλου είδους πολύτιμα ορυκτά ή πέτρες.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 30 από : 218