• (+30) 27410 - 88000
Νυφικό Κόσμημα

Βραχιόλια Γάμου - Νυφικά Βραχιόλια

Ο γάμος θέλει δύο αλλά σχεδόν πάντα την παράσταση κλέβει η νύφη! Κάθε κοπέλα φαντάζεται την ημέρα του γάμου της και θέλει να είναι μια μέρα τόσο ξεχωριστή που να μοιάζει βγαλμένη από παραμύθι.

Η επιλογή του νυφικού και του χτενίσματος είναι τόσο σημαντική όσο και η επιλογή του σωστού νυφικού κοσμήματος που θα συμπληρώσει, αναδείξει και τελικά θα ολοκληρώσει τη λαμπερή νυφική σας παρουσία.

Το ΚΟΣΜΗΜΑ ΚΟΤΣΩΝΗΣ στη συλλογή με τα κοσμήματα γάμου, έχει επιλέξει βραχιόλια γάμου που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις. Εντυπωσιακά αλλά και διακριτικά νυφικά βραχιόλια σε χρυσό, λευκόχρυσο, ροζ χρυσό και ασήμι περιμένουν να στολίσουν τον καρπό της νύφης και να προσδώσουν έξτρα λάμψη στη νυφική της παρουσία.

Δώστε χρώμα στην παρουσία σας με τα διαμάντια, τα ρουμπίνια, τα σμαράγδια, τα ζαφείρια και τους υπόλοιπους ημιπολύτιμους και πολύτιμους λίθους.

Κάθε κόσμημα αποστέλλεται δωρεάν σε πολυτελή συσκευασία δώρου και συνοδεύεται από γραπτή εγγύηση που πιστοποιεί την αυθεντικότητα των υλικών. Επιπλέον, προσφέρουμε εγγυημένη παράδοση σε 1 - 2 εργάσιμες ημέρες για τους νομούς Κορινθίας και Αττικής (εκτός νήσων) και δυνατότητα πληρωμής σε έως 6 άτοκες δόσεις.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 39 από : 39