Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000

Μονόπετρα με Μοργκανίτη

Με μια μοναδικά γλυκιά και ρομαντική απόχρωση, τα μονόπετρα δαχτυλίδια με Μοργκανίτη, είναι ένα εκπληκτικό κόσμημα που κάθε γυναίκα θα λατρέψει.
 
Ο Μοργκανίτης ονομάζεται αλλιώς και τριαντάφυλλο της βηρύλλου, εξαιτίας της μορφής του και της οικογένειας των πετρωμάτων στην οποία ανήκει. Το όνομα του το οφείλει στον Αμερικακό τραπεζίτη J.P. Morgan ο οποίος ήταν παθιασμένος συλλέκτης ορυκτών και χάρισε ολόκληρη τη συλλογή του στο μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Νέας Υόρκης. Στους λάτρεις των κοσμημάτων και των πολύτιμων λίθων, ο Μοργκανίτης είναι επίσης γνωστός και ως “ροζ σμαράγδι”, ενώ σπανιότερα μπορεί να εμφανιστεί και σε μωβ ή ροδακινί αποχρώσεις.
 
Τη δεκαετία του 1930 στις ΗΠΑ και στις Βρετανικές αποικίες γενικότερα, το να δωρίζεται Μοργκανίτης σε δαχτυλίδι από πλατίνα ή λευκόχρυσο σε γυναίκες που έκαναν το ντεμπούτο τους σε κάποια επιχειρηματική δραστηριότητα, αποτελούσε μια ευρέως διαδεδομένη χειρονομία. Εξαιτίας της φυσικής της υπόστασης, ο Μοργκανίτης είναι μια πέτρα που αποπνέει θηλυκότητα και ευγένεια, ενώ αποτελεί σύμβολο στοργικής αγάπης.
 
Τα μονόπετρα με μοργκανίτη, αποτελούν ένα εκπληκτικό κόσμημα που χαρακτηρίζεται από έντονο ρομαντισμό και κομψότητα. Είναι μια εκπληκτική πρόταση για όσους αναζητούν ένα εναλλακτικό δαχτυλίδι γάμου, το οποίο θα ξεχωρίζει για τη μοναδική ομορφιά του αλλά και τη διαχρονική λάμψη του.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 22 από : 22