Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Μονόπετρα

Μονόπετρα με Αμέθυστο

Τα μονόπετρα με αμέθυστο αποτελούν μία από τις πιο ρομαντικές επιλογές δαχτυλιδιού για πρόταση γάμου. Χαρακτηρισμένος από το έντονα μωβ χρώμα του, ο αμέθυστος μαγνητίζει τα βλέμματα και αποπνέει μια μαγευτικά ξεχωριστή λάμψη.
 
Ο αμέθυστος είναι η πέτρα της αγάπης και της φιλίας. Αποτελεί γενέθλιο λίθο του μήνα Φεβρουαρίου και συμβολίζει την προσφορά, την πίστη και τη γαλήνη. Βοηθάει στην καταπολέμηση του στρες και του φόβου και απομακρύνει την αρνητική ενέργεια.
 
Λόγω του ιδιαίτερου χρώματος του, ο αμέθυστος ταιριάζει εκπληκτικά με όλες τις αποχρώσεις του χρυσού - κίτρινος χρυσό, λευκόχρυσο και ροζ χρυσό - αλλά και με άλλα μέταλλα και λίθους. Αναδεικνύεται εξαιρετικά σε διάφορες κοπές και μοτίβα και τα δαχτυλίδια με αμέθυστο διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχεδιασμούς.
 
Ένα μονόπετρο με αμέθυστο, είναι ένα κόσμημα που η παραμυθένια όψη του αιχμαλωτίζει κάθε γυναίκα που ονειρεύεται ένα φλογερό και σαγηνευτικό δαχτυλίδι γάμου για αυτό και αποτελεί μια ιδιαίτερα δημοφιλή επιλογή εναλλακτικού μονόπετρου.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 12 από : 12