Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα
  • (+30) 27410 - 88000
Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια με Σμαράγδι

Διαχρονικά, κομψά και ακαταμάχητα όμορφα, τα σκουλαρίκια με σμαράγδι είναι ένα κόσμημα τόσο μοναδικό όσο και η λάμψη της μαγευτικής απόχρωσης αυτού του λίθου, το πράσινο.
 
Το σμαράγδι είναι μια από τις γνωστότερες, πολυτιμότερες και διαχρονικά δημοφιλείς πέτρες στην ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού. Έκανε την εμφάνιση του ήδη από το 3000 π.Χ στην αρχαία Αίγυπτο και ήταν μία από τις αγαπημένες πέτρες της Κλεοπάτρας. Το σμαράγδι είναι ένας λίθος που κατέχει κυρίαρχη θέση στα αυτοκρατορικά κοσμήματα όλων των εποχών και για αιώνες αποτελούσε σύμβολο πλούτου και πολυτέλειας.
 
Η μαγευτική πράσινη απόχρωση του, το κάνει να ξεχωρίζει, μεταξύ των πολύτιμων λίθων, και του χαρίζει μια μοναδική μεγαλοπρέπεια. Τα σκουλαρίκια που κοσμούνται από σμαράγδια, είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα κοσμήματα των γυναικών, καθώς η υπέροχη αυτή πέτρα, τοποθετημένη σε ένα κόσμημα τόσο κοντά στο πρόσωπο, έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύει εκπληκτικά τα χαρακτηριστικά της κατόχου της αλλά και να προσελκύει τα βλέμματα.
 
Παρά το γεγονός ότι τα σκουλαρίκια με σμαράγδι έχουν ταυτιστεί με μια επισημότητα και μεγαλοπρέπεια, μπορούν εξίσου εύκολα να χρησιμοποιούν καθημερινά και να ενταχθούν σε πιο minimal εμφανίσεις. Μέσα από μια πλούσια ποικιλία μεγεθών, σχεδίων και εντάσεων που διατίθενται, τα σκουλαρίκια με σμαράγδια, μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αισθητική και πρακτική απαίτηση.
Περισσότερα
Εμφάνιση : 1 - 36 από : 36